Annons
Annons


GLUTEN OCH MJÖLK – Källan till moderna sjukdomar


Inför resan köpte jag boken ”Gluten och Mjölk – Källan till moderna sjukdomar.” Har läst 1/5 del och jag är helt fast. Tycker den är galet intressant och jag hittar samband som stämmer så in på mig och mina matallergier.

Annons

Viss fakta som står i boken är riktigt skrämmande och ska försöka återberätta mer när jag läst hela boken.

2 kommentarer till “GLUTEN OCH MJÖLK – Källan till moderna sjukdomar”

  1. Tycker detta är jätteintressant! Slutade förra året med gluten och laktos och mår så mycket bättre! Har under hela mitt liv, är 20 nu, haft ont i magen, deprimerad, PMS, väldiga menssmärtor, svullen mage, upp och ner i humöret, utslag i armveck och i hårbotten osv osv, men sedan jag slutade med detta är alla dessa symptom i princip helt borta! Har tagit glutentest ett flertal ggr som ej visat något, men äter trots det glutenfritt för jag mår helt enkelt bättre. Har dock fått ”återfall” i perioder och fuskat en hel del, men då kommer symptomen smygande tillbaka. Spec utslagen i hårbotten/armveck och den svullna magen. Måste köpa boken!
    Skulle vilja jobba/forska i detta nästan..

    1. Ja eller hur! 🙂 Tänk vad ändrad kost kan göra underverk! Gluten och mjölk kan göra mycket skada som folk inte är medvetna om. Kul att höra att du blir bättre med din nya kost och jag håller med dig, sjukt intressant att forska vidare i detta. Kan rekommendera boken 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar