Annons
Annons


GLORIOUS INC – DANCE OR DIE


God Morgon!
Sitter och laddar upp med en stor portion proteingröt för att sedan ta mig en sväng till gymmet.
Är lite mör i kroppen efter gårdagens gympass men det hindrar inte mig från att gå dit igen 🙂

Annons

Här är en film från gårdagens gig tillsammans med Glorious Inc i Vitabergsparken. Grymt jobbat Veronika och Tommy som både sätter all koreografi och sjunger och grymt koreograferat Celina! Sedan får jag ju inte glömma bort mig och andra Ida som är med och dansar, bra jobbat av oss! Haha eller grymt jobbat allihopa ;D

5 kommentarer till “GLORIOUS INC – DANCE OR DIE”

  1. Hej Ida! Det gick inte alls bra i Stockholm =( usch och fy. Men jag får försöka nästa år igen. Vet egentligen inte vart det gick fel. Baletten, moderna och jazzen låg alla efter varandra så man hade ingen chans att hämta sig. Plus att det var så haffsigt och gick så fort. Jag ska inte klaga för det är väl så det är antar jag, men det gick inte alls bra för min hjärna klockan 9 på morgonen haha. Inte min dag helt enkelt. Tråkigt men sant att det skulle hänga på det. Är säker på att det hade gått bättre om man haft längre pauser emellan där man kunde hunnit få i sig lite energi. Så det var en ledsen Julia som gick ut genom dörrarna på drömskolan i tisdags 🙁 men tack för att du är min största förebild och jag vägrar ge upp och det är mycket tack vare DIG!

  2. Otroligt kul att se dig dansa med Tommy, træffade honom nær jag va på Cypern før han jobbade med en kompis till mig;)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar