Annons
Annons


GLAD MIDSOMMAR


Är i Linköping. Har käkat en supergod och gigantisk frukost bestående av 2 ägg, kvarg, 2 skivor stenugnsbakat rågbröd med skinka och grönsaker och 1 kaffe. Bra start på denna midsommar!

Om 30 min börjar firandet på riktigt med midsommar mat och lekar 🙂 hur firar ni midsommar? Med eller utan alkohol? Jag ha inte bestämt mig ännu utan får se vad jag känner för senare!

Annons

2 kommentarer till “GLAD MIDSOMMAR”

 1. Glaaaad midsommar fina kusin!! 🙂 Hälsa Alex också!
  Jag har inte heller bestämt mig för alkohol eller inte alkohol, men det märks ikväll 😉 Kanske en liten skvätt om jag känner för det..

  PS. Kom på att jag ju helt glömnt bort att svara på din senaste kommentar också, men bättre sent än aldrig heter det ju!)
  SV: Eller hur, Wargarnas gym skulle nog bli succé! Roliga tanke 😀 Åh, jag vet inte men om du säger att din är den bästa & är nöjd med den sedan när du väl börjar så skulle jag absolut kunna tänka mig att flytta till Sthlm nästa höst & gå den, jag vill ju få en riktigt bra utbildning 🙂 Men den är dyr va?! Fast det är ju typ all & det är värt pengarna! Haha, men vilken strålande idé, kan knappt vänta tills vi ska ”LCHF-lida” tillsammans när du kommer!! ;D Vi kör på det tycker jag, åtmisntone typ 1 vecka eller 2, så kan vi ju peppa varandra & fixa goda recept osv 😀 PUSSS på dig med <3

  1. Tack så mycket kusinen det ska jag göra 🙂 Hade du en bra midsommar? Är du i stugan nu? Jag vill dit! Ska försöka komma runt den 4 juli och stannar då tills den 8:e för då ska jag på bröllop men kommer tillbaka igen efter bröllopet! Jobbar du hela tiden då?

   Ja utbildningen är dyr men det är för att den är bäst och mest seriös! Finns så många oseriösa! Hihi ja LCHFvecka, hur ska det gå? Jag älskar ju gröt, bröd och pasta 😀 Men vi klarar det tillsammans! man får ju dricka kaffe så det ska nog gå fint 😀 PUSSS på dig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar