Annons
Annons


GLAD MIDSOMMAR & DAGS FÖR ”SEMESTER”


Blommiga kaftanen hittar ni här! (reklamlänk)

God morgon vänner och glad midsommar! Vill först börja med att tacka för alla fina ord jag fick på inlägget igår om de falska ryktena. Det betyder jättemycket för mig att få höra ♥

Annons

Men tillbaka till denna midsommardag… Ska först träffa fotograf Lisa och fota en hel del samarbeten mm. Sedan så packar jag och Alex ihop och åker på en liten minisemester. Över helgen nu ska vi åka till Västerås och det där spahotellet Steam och sedan på söndag åker vi mot Åmål och stannar nog i ca 1 vecka. Efter det måste jag tillbaka till Stockholm för jobb. Helt sjukt, men mina kanaler är HELT fullbokade i juli. Alla andra år brukar just juli vara helt öde då alla är på semester. Haha, vad hände?

Men jag vill bara önska er alla en superfin midsommarafton och vi hörs imorgon igen! Puss, I

4 kommentarer till “GLAD MIDSOMMAR & DAGS FÖR ”SEMESTER””

 1. Fina bild och vacker kreation!
  Själv hade jag en helbra midsommarafton med vänner och bekanta. Vi hade gjort den vanliga maten med sill och så vidare. Sedan en tid tillbaka har jag lagt till rårakor som alternativ till kokta färskpotatis och det verkar vara lyckat eftersom de går åt. Det började som experiment men då det är god åtgång så har jag fortsatt. Är det något Du skulle kunna tänka dig? Sedan, jordgubbar såklart och jag är så glad att jag köpt en Champion CHPCM115 Retro Small för då är det så lätta att fixa lite popcorn utan kladd och stök. Det blir alltid poppis fram på kvällen.

 2. Hejsan, kan du inte göra en video där du berättar och visar din hudvårdsrutin och de produkter du använder?

 3. Oh va härligt att åka på SPA !!!!
  Hoppas ni får det helt underbart!!!! 🙂
  Önskar er en GLAD MIDSOMMAR !!!
  KRAM
  Anna från Malmö

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar