Annons
Annons


GLAD FREDAG ÄLSKLINGAR!


Foto: Lisa Höök

Okej vi avslutar denna jobbvecka med backstage bilder från onsdagens roliga men sjukt kalla plåtning. Nu ska på möte med welloteket, sedan springa till gymmet och sedan möta upp en tjejkompis från Karlstad som ska sova hos mig. Imorgon har jag Pyjamasparty hemma med mina närmsta tjejkompisar och jag har såååå mycket kvar att fixa inför det. Herregud alltså. Men men jag fixar det 🙂

Annons

Ha en magisk fredagkväll alla! Puss, I

5 kommentarer till “GLAD FREDAG ÄLSKLINGAR!”

  1. Hej ida!
    När kommer biljetterna för meet and greet med dig,Therese och Sabina? Vart kommer man kunna köpa de?
    Mvh
    Fauzia

    1. Ja de kommer idag kl 10 🙂 Har inte fått länken än men så fort jag får den postar jag på Insta storys och Snapchat 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar