Annons
Annons


GIG MED SIBEL IKVÄLL :)


Yes mitt liv vekar sakta men säkert börja ordna upp sig! Har nu en dator som fungerar och idag fick jag även hämta ut en helt ny iPhone eftersom min gamla tydligen var stendöd 😀 GÖTT! För en halvtimme sedan fick jag även börja äta mat med färg på och det betyder att jag nu får dricka kaffe igen! Wihoooo! Ska hälla i mig några liter nu ikväll så kommer jag hoppa omkring som en duracellkanin på scenen ikväll 😀 Haha!

Nä men ikväll är det dags! Ska äntligen få stå på scenen med min älskade Sibel på klubben Ambassadeur här i Stockholm! Hon har promotionturné för sin nya singel ”United as one” med DJ Alex Sayz och jag har fått i uppdrag att koreografera och dansa 🙂 Sibel kommer även hon att dansa med i koreografin med mig och Sanna (den andra dansaren)! Kommer bli grymt! Dags att göra mig redo för soundcheck!

Det är denna låt vi kommer köra till…

Annons

T.A.T.U. TIMES


3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar