Annons
Annons


GIFTER I VÅR MAT


question answerSåg precis på SVT att det hittats arsenik i många risprodukter, bland annat i riskakor (och även i ekologiska). Jag tycker ju om det så himla mkt, men kmr inte vilja äta det även i liten mängd om det är såhär det ser ut.

Annons

Hur ser du på det hela?

SVAR: Aj då de var inte bra. Tyvärr så kan jag tänka mig att det är så med många livsmedel som vi inte vet om och tyvärr blir det väldigt svårt för oss att undvika alla gifter i maten. Helst skulle man ju bo ute i skogen och odla allt själv. Haha. Jag ser det som så att man får göra sitt bästa och sina val. Nu vet du att det är arsenik i vissa risprodukter (vet du vilket märke/produkter?) så då kan du just nu kanske välja att inte äta dem.

Jag väljer att försöka äta så mycket ekologiskt som möjligt, jag tar chlorella <–LÄNK (ange IDAWARG så får du 15% rabatt på din beställning) varje morgon som hjälper till att rensa ut gifter och jag tränar regelbundet. Jag är väldigt medveten om att en del som jag äter kanske inte är det allra bästa men försöker till 80% äta så rent som möjligt. Sedan så kan ju jag inte kotrollera om min ekologiska grönkål verkligen är ekologisk och giftfri, men det känns i alla fall som att det är större chans att den ekologiska ska vara det. I dagens samhälle så bör man vara medveten om vad man stoppar i sig men man behöver inte vara manisk då våra kroppar tål ganska mycket och kan rensa ut gifter. Så ett litet flummigt svar på din fråga men hoppas det gav dig något.

Kram, Ida

//English: Question/answer in swedish. Use google translate. 

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar