Annons
Annons


GASEN I BOTT


God Morgon!

Ny dag nya tag och bara att lägga i gasen i bott. Nu börjar Julgalan närma sig med stora steg och idag blir det återigen rep med Celina.Jag har ett gaaalet schema fram tills min födelsedag den 27 november.

Annons

– FREDAG: Idag ska vi koreografera och sätta de sista inför julgalan och sedan ska jag direkt till WorlClass för jobb innan jag ska hem och hoppa i sängen.

-LÖRDAG: Ska upp 6.00 för att ta tåget till Gävle och undervisa hela dagen. 7 timmar då 1 timme är vanlig klass och resten privatlektioner.

– SÖNDAG: Repa med Celina hela dagen och sätta detaljer och börja få in danserna i kroppen och förhoppningsvis få en lugn söndagkväll.

– MÅNDAG: Rep med Celina. Fortsätta vårat finslip. Sedan är det undervisning + privatlektioner hela kvällen.

– TISDAG: Sista repet. Finslip och även rep tillsammans med Sibel och Love Generation. Sedan ska jag träffa 5 klienter. Packa?

– ONSADG-LÖRDAG: Åker till Karlstad och har rep på scenen och sedan föreställningar på fredag och lördag.

– SÖNDAG: Födelsedag och kalas hemma i Åmål med släkt och familj <3

In i mellan här ska jag även hinna med en sväng på stan för att fixa de sista scenkläderna, hem till min gamla lägenhet och hämta lite mer scenkläder, träna själv, besöka naprapaten, blogga och återhämta mig. Mycket att göra men sjukt roligt är det! Kanske ska passa på att önska mig något mot mörka ringar under ögonen efter denna perioden 😀

Bjuder på denna fina bild på mig och Sibel från repet igår <3

(Obligatorisk)Annons
Laddar