Annons
Annons


GÅRDAGENS YOGA


idajosefine2

Jag och Jossan ♥

Hej mina hjärtan! Igår var jag och körde ett yogapass med världens bästa Josefine! Har kört lite yoga hemma och även varit på några värmeyogapass men shit vad jag behövde ett riktigt jobbigt vanligt yogapass för att få igång blodcirkulation i kroppen. Senaste tiden har varit väldigt stressigt med MÅNGA timmar framför datorn så när vi shakeade loss i början av klassen så knakade det överallt och det kändes som att saker och ting föll på plats. Så nice! Har sagt det förr men jag skulle verkligen vilja börja gå och ta yoga regelbundet då kroppen mår så bra av det. Måste styra upp det efter jag kommer hem från Thailand 🙂

Annons

På tal om Thailand så har vi 2 platser kvar så är du sugen på massa härlig träning, yoga, god mat, sol och bad så in och knip en av de sista platserna! Mer info och intresseanmälan –> HÄR!

 

11 kommentarer till “GÅRDAGENS YOGA”

 1. Hej! Hur ser du på det här med vikt och bmi? ska man följa bmi eller är det bara ett dumt påhitt? och hur göt du för att hålla koll på din vikt, väger du dig och gör du det ofta och när på dagen osv?

 2. Hej Ida!
  För det första vilja bara säga hur underbar du är! Älskar din blogg, den motiverar mig verkligen till att leva hälsosamt och framför allt att njuta av livet! 🙂

  Jag har en liten fråga om proteinbars, närmare bestämt Questbars. Jag äter dessa 4 ggr i veckan när jag går i skolan som mellanmål då jag har väldigt långa lektioner. Jag tränar 6 ggr i veckan och äter hälsosamt och nyttigt 95% av tiden. Mitt mål är att få definierade muskler och jag undrar ifall dessa proteinbars är dåliga för mitt mål och isåfall vad kan jag byta ut det till som mottar bra och är proteinrikt?

  Jag förstår självklart att jag även måste ha ett kaloriunderskott för att nå mitt mål 🙂

  Tacksam för svar, Hanna

 3. Hej Ida!
  Det är såhär att jag är 18 år gammal och har pojkvän sedan ett par månader tillbaka. Den enda preventivmetod vi använder i nuläget är kondom eftersom jag är extremt emot att stoppa i mig hormoner! Vill verkligen inte göra det!! Att använda kondom är dock inte alltid jätteroligt hehe, så jag bara undrar vad du tycker om natural cycles? Vet att du gjorde en video i höstas när du berättade om det och hur bra du tyckte det var! Om jag förstod det rätt så hade du precis börjat med det då, så jag bara undrar vad du tycker nu efter att ha använt det ett tag? Eller använder du fortfarande det? Snälla svara ärligt på vad du tycker och hur säkert du tror att det är! <3 Tycker att idén verkar väldigt bra men vet inte om jag vågar förlita mig på det!

  Många kramar
  Emma<3

 4. Hej Ida! Jag är en 20-årig tjej som är byggd på det sättet att jag har mager överkropp, t.ex. synliga nyckelben, inga bröst och smala armar och handleder. Däremot är jag ganska mullig runt midjan, det finns en del att ta tag i runt höfterna och låren t.ex. Jag vet att man inte kan välja vart fettet ska lägga sig men tror du att det finns livsmedel som lättare sätter sig på t.ex. magen? Jag har sett flera artiklar om ”10 saker du ska undvika för en smal midja” eller ”5 maträtter som direkt sätter sig på rumpan” o.s.v. tror du på detta eller är det en myt? Finns det något man kan göra för att ”flytta upp” fettet så de blir mer fördelat på hela kroppen eller är det endast genetiskt?

 5. Hej Ida!

  Först och främst tack för en inspirerande och stabil blogg, jag kan alltid gå in här när jag känner mig lite nere. Stort tack för det!

  Men jag har länge funderat över en sak, det här med att köra ”för hårt” i perioder. Jag har blivit mer seriös med yoga och har därför lärt mig att titta lite mer avslappnat på mig själv och insett en sak: jag är en riktig periodare. Först tränar jag varje dag i 10-15 dagar, ofta flera timmar per dag (varav det mesta är raska promenader och yoga men också någon ”riktig” träning per dag typ cirkelträning eller löpning), och sedan har jag 2-4 veckor med väldigt lite träning (1-4 gånger i veckan, men lite promenad och cykel ändå såklart men ganska mycket ligga på soffan.)

  Grejen är att jag trivs rätt bra med det, det är kul att träna och jag gillar mina intensiva perioder, men jag har ständig ångest över att jag gör fel! Överallt står det ”gå inte ut för hårt i början!” och att man måste vara balanserad osv och så listar de allt som är hemskt med att bete sig så. Men vad är egentligen ”början”? Min nya kärlek är Barre, innan det var det cirkelträning, innan det löpning, och varje fling håller kanske 1-2 månader och alltså börjar jag ju om hela tiden. Gör jag helt fel? Jag får lite ångest av tanken att springa tre gånger i veckan och ”komplettera med styrketräning” resten av livet. Men samtidigt skulle jag gärna gå ner några kilo (så att fler än jag kan se magrutorna! Haha) och det gör jag ju inte, trots upprepade försök.

  Åh jag vet inte, jag vill nog bara läsa dina tankar kring saken, du verkar rimlig och klok.

  Mycket tacksam för svar!

  Alice

 6. Hej Ida!
  Jag är en 12 årig tjej, som är 169cm lång, och väger ca 62kg. Tycker du att det är normalvikt, eller är det överviktigt? Jag rider 4-5ggr i veckan, och brukar cykla 2km till skolan, inte varje dag, men fyra ungefär. Jag hatar mina ben och min rumpa, tycker att de är alldeles för stora och tjocka. Har du tips på hur man ska komma igång och träna? Alltså styrka och kondition. Jag vill verkligen komma igång med löpträning, men då jag tycker att det är ganska tråkigt så tar jag mig aldrig tid att göra det..

  1. Hej! Jag är 20 år, 172 cm och väger 65 kilo. Det är normalt. Vi alla är och ser olika ut och du är verkligen inte överviktig.
   Bästa tipset för att börja löpträna är att helt enkelt gå ut och springa. Ta sig ut, sätta ena foten framför den andra och sen gör du det lite snabbare och sen springer du 🙂
   Du tränar ju redan en del och att cykla är också kondition så känn efter och lyssna på kroppen!
   Hata inte din kropp, det finns såå många tjejer som säkert är avundsjuka på din rumpa eftersom det är trendigt nu med större rumpor. Du duger precis som du är! Man växer också olika snabbt så om du tycker att dina lår är stora nu så växer resten ikapp sen och det jämnar ut sig! Det är inget du behöver oroa dig över! Träna det som är roligt och träna på att förstå att du duger precis som du är 🙂 kram<3

 7. Hej fina Ida! jag är en 20 årig tjej som bara äter hälsosam mat och jag tränar regelbundet. Jag mår jättebra med den här livsstilen och behöver egentligen inte ändra på något. Saken är den att jag vill gå ner lite i vikt,jag vet inte om jag kanske äter för mycket, men samtidigt vill jag äta mig mätt vid varje mål, ååh vet inte hur jag ska göra.Det känns som att min kropp har vant sig vid den nyttiga maten och inte vill ge några resultat, kan det vara så? är det kaloriräkning som gäller nu när jag vill gå ner i vikt?

  kram Emma

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar