Annons
Annons


GÅRDAGENS TRÄNINGSPASS


IMG_2604.JPGIMG_2606.JPGIMG_2607.JPGIMG_2605.JPGIMG_2603.JPG

Hej mina hjärtan! Jag har fortfarande träningsvärk i ungefär hela kroppen. Haha så underbart. Ville ändå ta mig till gymmet igår för att få igång blodcirkulationen lite med löpning. När jag kom till gymmet var det kö på 5 pers till löpbanden så efter 10 min fick jag i alla fall tag i en crosstrainer. Så segt då jag verkligen var sugen på att springa men det fick bli 30 min croostrainer istället följt av lite styrka.

Annons

Gymmet var verkligen proppfullt och det får mig att längta enormt efter maj då det typ är öde på gymmet 😀 haha. Hade planerat att fota övningar till er men det var omöjligt så hoppas ni nöjer er med bilderna ovan. Älskar verkligen kläderna och glöm inte att ni kan vinna tightsen + ett linne till denna veckan genom att tagga #backtostrong och @stadium_jointhemovement på instagram. Woop!

Gårdagens träningspass blev i alla fall:
30 min crosstrainer
10 rygglyft X 3
10 crunch på rulle X 3
10 benfäll X 3
20 bicycle crunch X 3

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar