Annons
Annons


GÅRDAGENS TRÄNING


Igår var en riktigt bra tränings- och motionsdag!

– Började med 50 min PowerWalk.

– Sedan 20 min PowerWalk till gymmet.

– 50 minuters svettigt styrkepass med fria vikter, kettlebells, skivstång mm. Rygg, axlar, armar och mage. 

Annons

– 20 min Poweralk hem. 

– 20 min promenad till Bion.

– 20 min promenade hem från bion. 

SUMMA: 2 timmar och 10 min romenad. 50 min styrketräning.

HÄRLIGT! Det är grymt att ”vardagsmotionera” och använda benen istället för kommunaltrafiken! Man får gratis träning/motion vilket är mitt absolut bästa komiformtips! 😉

 

4 kommentarer till “GÅRDAGENS TRÄNING”

  1. Nej jag cyklar aldrig, men det är för att jag äger ingen cykel tyvärr. Annars är det också bra vardagsmotion 🙂

 1. Åh, älskar din blogg! Får så himla mycket inspiration av dig och vill bara träna mer och mer när jag läser din blogg.
  Jag har en fråga, jag spelar handboll och tränar minst tre gånger i veckan, brukar gå till gymmet och så också, men jag vill få bort ”fettet” mellan som sitter på innelåren eller vad det heter, hur tränar man bort det? 
  Hoppas du förstår vad jag menar, är jätte tacksam för svar!

 2. Hej Ida!

  Jag har en liten fråga till dig denna gång: Du ger ju väldigt bra träningstips och kostråd (blir alltid så j*vla hungrig när jag läser din blogg, allting ser så sjukt gott ut!). Men hur stretchar man hälsosamt? Som dansare har man ju alltid legat i splitten tills man gråter, och ännu längre tills det inte känns och benen domnar av, men något säger mig att det egentligen inte är speciellt hälsosamt, utan ren estetisk träning. 
  Jag är rätt medveten annars gällande allt som rör träning, men insåg att nu när jag inte dansar på samma sätt längre  har jag ingen aning om i vilken utsträckning stretchen är nödvändig och när det bara sliter. 
  Tack på förhand! Och lycka till med Raw;)

  Kram!
  /V

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar