Annons
Annons


GÅRDAGENS STENHÅRDA MASSAGE!


Igår träffade jag en vän som jag träffade under min utbildning på PT-School. Har så mycket att tacka för den utbildningen! Har ni någon gång funderat på att utbilda er till PT så välj PT-School! Lovar att ni kommer bli supernöjda!

Annons

I alla fall så tog jag och Malin en fika och sedan gick vi hem till mig och så fick jag en 2 timmars STENHÅRD massage! OMG, Malin är från och med nu min nya massör! Jag har liksom träningsvärk i hela ryggen idag efter alla knutar som malin tryckte ut! Vill ni ha en hård ordentlig omgång… masssage 😀 så boka MALIN 😉

Kommentarer till “GÅRDAGENS STENHÅRDA MASSAGE!”

  1. Ser skönt ut! Min underbara storebror har lärt sig thaimassage av min svägerska efter
    14 maratonlöp. I like. Ska bli kul att träffa släkten på sem, bla mammas
    Kusin m kära Frank i Cologne, informal sightseeing och lite shopping i DUS.
    Ev en tur i Alperna m om någon hitler el stureplan männska börjar joddla
    Då är det på med hörlurarna och Beoynce, Love on Top, haha.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar