Annons
Annons


GÅRDAGENS MYSIGA MIDDAG


ebent-ida-warg-6event-ida-warg-4event-ida-warg-5event-ida-warg-3event-ida-warg-2event-ida-warg-1event-ida-warg

Igår bjöd sötnosarna Lisa och Julian in till en supertrevlig middag i Tommy Hilfigers butik på Biblioteksgatan. Så himla trevligt var det med god mat, underhållning och massa trevliga människor. Gick dit med min fina Alexandra och det var så mysigt! ♥ Tack för en trevlig kväll!

//English: Yesterday Lisa and Julian invited me for a nice dinner at Tommy Hilfigers store in Stockholm.

Annons

It was a great night with good food and a lot of nice people. ♥ Thank you for a fantastig evening! 

 

9 kommentarer till “GÅRDAGENS MYSIGA MIDDAG”

 1. Hejsan,
  jag har precis blivit Licensierad Personlig tränare och ligger i valet och kvalet om jag ska börja jobba på en kedja eller om jag ska starta eget, vad skulle du tipsa om?
  Och sen undrar jag vilka gym som tillåter att man tränar som egen personlig tränare på deras gym.. Hittar inget om det är när jag googlar.
  Hoppas du kan hjälpa mig 🙂

  Gillar din blogg! Ha en fin dag.
  Jenny

  1. Hej Jenny och tack för din fråga. Jag skulle alla gånger nu jobba som egen. Dock så kan det vara bra i början att börja på en kjedja för att komma igång och skaffa sig kunder. Men känner du att du kan marknadsföra dig själv och hitta kunder kommer det vara mycket mer lönsamt att köra själv. Jag vet att Sats och WC ej tillåter att man kö eget men tror Nordic wellness gör det. Annars brukar det vara bäst att samarbete med mindre gym som mest kör PT klienter 🙂 Lycka till Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar