Annons
Annons


GÅRDAGENS LÖPTRÄNING MED FAMILJEN


löpning-ida-warg-1 löpning-ida-warg

Jag, mamma, moster och lilla kusin innan vårt löppass i skogen. // Me, mum, aunt and my little cousin before our run session.

Har verkligen kommit igång med min löpträning. Det tog emot i början då jag inte tränat konditionsträning på sååå länge men nu börjar jag få in ett flow.

Annons

Jag kör efter #wargrun schemat + lite extra för som jag sagt innan så kommer jag springa ett lopp i början av sommaren på 1 mil och känner att jag måste börja träna inför det :S Jag har aldrig gillat och springa och speciellt inte långt. Jag gillar mer att träna saker där man ger allt under en kort stund, vilar lite och sedan kör igen. Intervaller så att säga. Det är inte min kondition som sätter stopp utan mitt huvud. Jag tycker det är så otroligt tråkigt att göra samma sak i en timme. Haha, jag övar på det. Får helt enkelt se till att göra en grym spellista så tiden flyger iväg. Den här veckan har jag redan fått in 3 löppass och ikväll blir det ytterligare ett då jag springer med min familj och släkt. Efter påskmiddagen igår så körde jag, min mamma, min moster och min kusin ett härligt pass uppe i skogen. Det blev att alla körde lite olika och droppade av eftersom men passet som jag körde kan ni se nedan. Blev drygt 1 timme och 8,5km med uppvärmning intervaller + avslutade med att springa 2 km så snabbt jag kunde + nedvarvning. UNDERBART!

//English: I really got started with my running! I do the #wargrun scehdule + a little bit more because I will run a race this summer and I must begin to train for it. I never liked to run and especially not far. I like interval workouts more because I get so boored to do the same thing in 1 hour. haha but if I do an awsome playlist I will make it 🙂 This week I´ve already done 3 run workouts and I will do one more this evening. Yesteray after easter dinner I was running with my mom, my aunt and cousin. Everyone did a little diffrent workouts but below you can see what I did. WONDERFUL!

5 min power walk

30 min 1 min run + 1 min power walk

15 min 2min run + 1 min power walk

2 km run 

5 min power walk

 

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar