Annons
Annons


GÅRDAGENS LÖPNING


adidas runningadidas running 2

Godmorgon mina vänner! Igår var jag ute och sprang igen. Förra veckan blev det 4 pass och denna veckan ska det bli 3. Igår så sprang jag 6 km i sträck och det var riktigt skönt fram till 5,5 km då jag började känna av knät igen. Så störande men ska vila i 2 dagar nu så jag återhämtar mig så det är nog inga problem. Går regelbundet hos naprapat + att jag nu fått bra tips på löptekniken av grymma löpcoachen Lisa. Hoppas verkligen att min kropp håller sig fram till midnattsloppet.

Annons

Ni glömmer väl inte vara med och tävla om en plats + en snygg outfit från adidas HÄR.

Nej nu ska jag få i mig frukost och sedan har jag fullt ös med släkt och vänner hela dagen. Yeey ska verkligen njuta av denna sommardag! Puss, I

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar