Annons
Annons


GÅRDAGENS LÖPNING


adidas runningadidas running 2

Godmorgon mina vänner! Igår var jag ute och sprang igen. Förra veckan blev det 4 pass och denna veckan ska det bli 3. Igår så sprang jag 6 km i sträck och det var riktigt skönt fram till 5,5 km då jag började känna av knät igen. Så störande men ska vila i 2 dagar nu så jag återhämtar mig så det är nog inga problem. Går regelbundet hos naprapat + att jag nu fått bra tips på löptekniken av grymma löpcoachen Lisa. Hoppas verkligen att min kropp håller sig fram till midnattsloppet.

Annons

Ni glömmer väl inte vara med och tävla om en plats + en snygg outfit från adidas HÄR.

Nej nu ska jag få i mig frukost och sedan har jag fullt ös med släkt och vänner hela dagen. Yeey ska verkligen njuta av denna sommardag! Puss, I

9 kommentarer till “GÅRDAGENS LÖPNING”

 1. Nu ver jag inte ditt problem men pröva att använda en foam roller. Dem räddade mitt knä vid löpning.

 2. Hej, kan du tipsa om vad du gör för knäsmärtan? Typ vad har du fått för tips från löpcoachen etc. Har liknande problem vid löpning. Tack för en bra blogg!

 3. Hej fina du! Älskar din blogg och din ytb. En underbar tjej som sprider kärlek och glädje!
  Jag har två frågor:

  1: Vad har du för bra tips att äta före och efter träning. Både frukost, mellis och lunch. Om jag tränar mellan frukost och lunch t.ex. Vad ska jag då äta till frukost och sedan lunch? Om jag tränar styrketräning!

  2: Är det/finns det någon tid på dygnet som det är bästa att träna styrketräning? T.ex på förmiddagen, eftermiddagen runt 2:00-4:00?

  Kram Jossan

 4. Mitt vänstra knä är trasigt efter en snowboardskada för några år sedan. Jag har ett knäskydd som inte hjälper så bra… men jag försöker fightas på 🙂

 5. Nu när det är semestertider blir det gärna att man umgås med andra och äter gott (läs onyttigt). När jag är hemma hos mig själv är det mycket lättare att hålla sig till clean eating då jag själva handlar maten. Till och med när jag är hemma hos mina föräldrar tycker jag det blir komplicerat. Hur gör du när du inte är hemma hos dig själv med mat? Snälla ge tips och idéer på hur man kan fortsätta äta nyttigt fast omgivningen inte gör det. Vill kunna göra det naturligt utan att folk ska ha fördomar. Många tror man bantar bara för att man vill äta nyttigt och rent.
  Såg på snap att du åt bananer och drack te när du fikade med familjen. Reagerade någon på att du inte tog en tårtbit eller liknande?
  Tusen tack för svar och miljoner tack för att du finns och är så inspirerande!

 6. Hej Ida! Jag är själv löpare och fick ont i ett knä efter ett utlandsläger i Kroatien (mycket backar)… Hade ont i drygt 3 månader trots att jag vilade konstant från löpning och tog det väldigt försiktigt med all annan aktivitet. Sedan fick jag ett papper med olika rehabövningar av en vän. Körde dem kanske en vecka och HELT PLÖTSIGT var det bra!!!! Så jag rekomenderar dig verkligen att köra övningar som musslan, benlyft åt sidan, enbensöj, höftlyft osv i samband med löpning för att hjälpa till att aktivera rätt muskler. Bensträck med pinne är också väldigt bra just för rörligheten 😉
  Lycka till med löpningen och kör så det ryker på Midnatsloppet 🙂

 7. Hej Ida
  Ett tips såg video var är det min väska
  Jag hade också väldigt stor väska då åker allt möjligt ner köpte mig crossbody bag och tips till dig skaffa en mindre väska , mindre plånbok har inte så mycket kort. , tex mindre necessär den var stor du hade , du kan köpa tex på Åhléns city och andra liten piller burk med fack som du lägger ner dina piller när de tar slit fyller du på slipper du burkar med
  Lätt ha med sig
  Jag brukar alltid ha paket näsdukar för tex man går på toaletten utan så papper slut bra ha
  Och våtservetter rengör och bakteriedödande tar så lite plats
  Man får mycket i mindre väska fördel också ha med blixtlås så stänger väskan
  Om jag har datorn så har jag mindre ryggsäck köpt mig mindre platt tunn vit dator lätt ha med på resan också
  Bara tips ??☀️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar