Annons
Annons


GÅRDAGENS LÖPNING


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_9458.JPGIMG_9460-0.jpgIMG_9459.JPG

(Reklamlänkar)
Tights – HÄR // Linne – HÄR // Skor – HÄR

God morgon mina älsklingar! Igår var jag och körde sista passet innan jag åker iväg till Thailand. Så himla nice att få springa av sig lite efter massor av jobb framför datorn.

Annons

Jag kommer att springa ett lopp senare i år så jag måste verkligen komma igång med min löpträning. Dock får det bli efter Thailand då jag känner att det inte är läge att börja löpträna i uppförsbackar och 40 grader. Haha. Det är ett träningsläger bara att gå runt på Koh Tao då det är extremt mycket backar överallt. Bara att komma upp till campet är jobbigt då det i stort sett går rakt upp. Sedan träningsvärk och värme på det så har man världens träningspass. Woop.

Men i alla fall så körde jag 5 km igår med 1% lutning. Det kändes bra och lätt. En sak jag dock är lite orolig för är mina knän och höft. ALLTID när jag sprungit runt 5 km så börjar det göra ont på utsida knä. Jag har stretchat och min rumpa är inte stel så jag vet inte vad det kan vara? Har kvar den skadan sedan förra årets löpning inför loppet jag körde då. Men efter jag kommer hem från Thailand ska jag få proffshjälp av en löpcoach som ska kolla min löpteknik så förhoppningsvis kan hon hjälpa mig.

Men gårdagens pass blev i alla fall 5 km löpning på 9-10,5km/h och 1% lutning.

15 sidogång med gummiband X 3
15 enbenshöftlyft X 3
10 enbensmarklyft X 3

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar