Annons
Annons


GÅRDAGENS BEN OCH RUMPPASS // BUTT AND LEG WORKOUT


ida-warg-squatsida-warg-squats-1ida-warg-bloggida-warg-alexandra-bringida-warg-träningTop – Similar HERE (AdLink) // Tights & Sport Bra – Lorna Jane // Shoes – HERE (AdLink)

Ajaj min rumpa! Igår körde jag ett benpass på gymmet och träningsvärken i min rumpa idag är galen! SÅ NICE! haha.

Annons

Ett benpass utan träningsvärk har inte varit tillräckligt bra! Körde mina front squats på 25 kg och känner att tekniken börjar sitta så snart kommer jag börja öka vikten på dem vilket känns nice! Nedan kan ni se passet och kommer ladda upp film på några övningar i min app på Mikz under dagen så håll utkik 🙂 Kram, I

//English: My butt is really sore today! was at the gym yesterday and did a tuff leg and butt workout. Did my fron squats on 25kg and I really feel that my technique is good and I will soon start to put on some more weights. Wohoo. You can see the whole workout below and in min Mikz channel you will find videos from the workout. Love, I

10 front squats 20 kg X 1

10 front squats 25 kg X 5

10 lunges/side 32 kg X 3

Superset: 12 hip lifts 50 kg + 15 side walk rubber band X 4

10 leg press 100 kg X 3

Superset: 12 dead lift cable cross + 12/side one leg hip lifts X 3

 

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar