Annons
Annons


GAMLA ÅNGESTFYLLDA MINNEN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Eftersom ni tyckte att det blev för många listor på rad så har jag flyttat graviduppdateringen antingen tills imorgon eller onsdag. Tänkte istället visa bilder från min underbart lugna helg som var så mysig! Eller egentligen fredag till lördag, men fredag kändes som helg.

Annons

Glad tjej på väg till gravidmassage. Sååå himla skönt var det och har bokat nästa lördag igen!

Åt godaste lunchen på Ecoist efter. Har nu börjat köpa 2 luncher eftersom vi faktiskt är 2 st i kroppen som ska ha mat nu för tiden. Till mig blev det veganska vårrullar med mango, tahini, råkost och hummus och till Mini blev det 3 bovetemackor med avokado.

Förväntansfulla och lite nervösa i väntrummet på Mamma Mia till att få göra Ultraljud. Hur det gick berättar jag i graviduppdateringen.

Mini <3

Får present av Alex varje lördag när jag går in i en ny vecka och denna veckan fick jag min favoritinpackning. Sååå himla bra är den och ni hittar den här (reklamlänk via Apprl) . (reklamlänk)

Fixade även naglarna och när jag kom hem så såg jag att jag och Alex har exakt samma färg. Haha. Kärleksnaglar!

Igår så mötte jag upp älskade Becka på Balettakademien. På riktigt har jag typ inte varit där på 6 år. Går förbi varje dag men har aldrig gått in. Precis efter jag slutat dansa fick jag ångest bara av att se byggnaden men nu var det bara kul att vara där.

Så sjukt att jag hänger där på en vägg. haha. Känns som det där var i ett annat liv. Vem är hon som hänger på väggen liksom? När kortet tog hade jag en allvarlig skada i höger hamstring, inflammation i höften, stukat nyckelben, och inflammation i axeln. Började varje morgon med voltaren och linnex och avslutade varje kväll med ångest hemma i soffan. Fy. Får ingen glad känsla av denna bild.

Beckas äldsta dotter dansar där varje söndag så jag gick dit och höll Becka sällskap och sedan tog vi en glassfika alla. Hur gott är inte en kall piggelin i värmen liksom?

Här är fina Becka och hennes yngsta dotter Vendela. Det kommer bli en riktig danstjej ser man redan nu då hon hela tiden tog upp benet rakt upp i luften helt själv.

En underbar helg helt enkelt!

 

 

11 kommentarer till “GAMLA ÅNGESTFYLLDA MINNEN”

 1. Hahaha älskar att mini får egen mat 😄 Inte typ ”Jag äter mer” utan faktiskt att ”Det här får Mini” gulligt ju! 😊

  1. Jaaa men klart mini ska få sin egen mat 🙂 Han vill ha så mycket hela tiden, hungrig människa! Haha. Kram

 2. Gällande dina sängfunderingar. Jag är i samma vecka som du och vi har köpt en bedside-crib ”Troll” säng som vi kommer att ha precis intill vår säng. Det är en liten smidig säng som funkar från nyfödd upp till ca 1/2 år. Kommer behöva köpa spjälsäng senare men vad jag hört från flera mammor är det den lösningen de flesta rekommenderat att börja med 😊.

  1. Ja men jag har hört att det bästa är att ha en sådan eller en vagga i början då spjälsäng kan bli för stort. Tack för tipset! <3

 3. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Så hemskt att läsa över din känsla där från tiden när du var där :(. Sorgligt tycker jag :(, bli så pressad 🙁

 4. Hej!
  Kolla inn «funkygine» på Instagram! Hon är typ lika gravid som dig, och träner jättemycket (har hört du har sagt att folk säger att man inte får träna), men den har tjejen har mycket bra tips på sin blogg 🙂 Hon är norsk, men det går vel bra 🙂

  1. Åh tack för tipset, det ska jag kolla in 🙂 Ja folk säger det men såklart man ska träna, det är bara bra 🙂 <3

 5. Ååh.. dansade också på balettakademin förut och minns hur vacker jag tyckte just din bild var, blev så glad och peppad av den! Hoppas du får en fin dag!☀️

 6. Åh vad roligt att dottern heter Vendela, det heter jag med! Älskar det namnet och det är så ovanligt att jag blir helt upprymd varje gång jag möter någon som heter det haha. Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar