Annons
Annons


GÅ UPP I VIKT?


IMG_1997.JPGHej! Jag har ett problem som jag hoppas och tror att du kanske kan kommentera på nåt smart sätt ?
Jag älskar att träna, springer gärna varje dag, flera styrkepass på gymmet i veckan och går även på mer dansinspirerade pass. För jag tycker det är SÅ roligt. Jag skulle till exempel gärna springa en lugn och skön mil på morgonen för att sedan köra en halvtimma styrka på kvällen. DOCK till problemet.

Annons

Jag har så jäkla lätt för att gå ner i vikt. Väger just nu 52 kg till mina 167 cm och ser väl allmänt rätt vältränad ut, men på gränsen till mager. Hur jag än äter så går jag inte upp i vikt känns det som. Slutar jag träna går jag upp ett par kilo men om jag istället tränar så mycket jag egentligen skulle vilja går jag ner och blir benig. Tittar på de kurviga tjejerna på gymmet och avundas. Känns som om jag behöver gå upp lite i fettprocent men det går fasen inte!? Apråopå inlägget så älskar jag att baka nyttigare alternativ som tex dessa muffins, men jag äter också fika, mackor, choklad flera gånger i veckan. Jag håller inte på något sätt in på mat liksom. 

Ps tack för en INSPIRERANDE blogg! <3

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar. Jag tar upp din kommentar här då jag verkligen känner igen mig i det du skriver. Jag har också alltid varit slank och hur jag än har tränat så får jag inte de där bulliga musklerna och kurvorna jag vill ha. Ett tag la jag ner all cardioträning och satsade endast på tyngre styrketräning och åt som en häst. Jag fick absolut resultat men så fort jag slarvade lite med maten eller träningen så försvann de där musklerna jag slitit så hårt för.

Under den perioden tyckte jag heller inte träningen var rolig då jag gillar mer att träna med egen kroppsvikt, pulshöjande, dans och yoga. Dvs. all träning som inte ger bulliga muskler 😀 Jag bestämde mig då för att sluta med den där hetsen efter bulliga muskler och träna sådant jag tycker är roligt. Det får mig att må mycket bättre!

Vi alla är olika och man vill alltid ha det man inte har. Jag kan garantera dig att det finns många som avundas din slanka kropp och de som du avundas kämpar säkert för att få din kropp. Alla har olika lätt för att bygga muskler och jag har nu accepterat att min kropp har svårt för att bygga stora muskler. Jag har varken ork eller tid med att underhålla det och vill inte offra den träningen jag tycker är rolig bara för att bli lite mer kurvig.

Så tycker du att din träning är rolig, har du en frisk kropp så tycker jag du ska släppa på allt som har med utseende att göra och träna det du tycker är kul! Kom ihåg att du är vacker som du är! ♥

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar