Annons
Annons


FYLL PÅ MED SNABB VEGANSK ENERGI


Idawarg_4Idawarg_6Idawarg_2Idawarg_3

Hej mina hjärtan! Nu ska vi prata lite kost här. För snart 5 år sedan besökte jag min zonterapeut och hon gav mig den (vad jag tyckte då) hemska uppmaningen till att helst sluta konsumera komjölk. Jag älskade mjölk och kunde inte förstå hur jag skulle klara mig utan? Vad skulle jag göra utan kvarg, yoghurt och keso? Jag bestämde mig i alla fall för att testa och blev helt chockad över hur mycket bättre jag mådde efter bara några veckor. Den hjärndimman som alltid brukade komma på eftermiddagen försvann och jag kände att jag återhämtade mig bättre efter träning. Hade även innan haft mycket problem med magen som successivt blev bättre efter att jag slutade med mjölk då min kropp inte klarade av att bryta ner det. Måste säga att det var ett av de bättre valen jag gjort i mitt liv och jag ångrar det inte.

Annons

Det som är bra är att det finns så många och goda växtbaserade alternativ nu för tiden. Jag har hittat 2 grymma drycker från Planti som heter ”Oat Latte” och ”Oat Mocha” som är galet goda och så lätta att ta med om man vill ha snabb energi on the go. De är helt växtbaserade och gjorda på havremjölk. Perfekt att unna sig en sådan innan träning för att få lite extra energi!

(Inlägg i samarbete med Planti)

25 kommentarer | Translate


Annons
Laddar