Annons
Annons


FUNCTIONAL MOVES


Wow vad härligt det var att träna idag. Var så himla trött när jag gick till gymmet och när jag började träna, men sedan fick jag någon magisk kraft från ovan och körde på stenhårt!

Först blev det jogging på bandet i 7 minuter innan jag började köra igång med 20 minuters intervaller. Körde 1 minut och kutade allt vad jag hade på speed 15 och gick sedan sedan snabbt 1 minut på speed 6,5 och växlade så 10 gånger så under 20 minuter. De två sista intervallerna körded jag faktiskt till och med på speed 17. Ah riktigt snabbt!

Annons

När jag var klar med det gick jag raka vägen in på ett gruppträningspass som heter Functional Moves. Hade hört mycket gott om detta pass innan så mina förväntningar var höga. Måste säga att passet var riktigt bra och den slags träningen passar mig perfekt då det var mycket ben, rumpa, vridningar, djupa plieer och balansövningar. Perfekt för att stärka upp min svaga och skadade hamstring och svaga knä- och fotleder. Jag skulle verkligen rekommendera denna träningsform för alla dansare där ute. Precis de muskelgrupper som behövs stärkas upp för att bli en grym dansare!

Jag är nöjd, glad och sjukt svettig 😀

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar