Annons
Annons


FULLSPÄCKAD VECKA!


       

God morgon mina älsklingar! Denna veckan kommer verkligen vara fullspäckad då ett nytt projekt, nämligen en ny podcast, kommer släppas på söndag. Jag är så taggad på det här då jag verkligen saknat att podda. Det är nästan som ett terapisamtal. Haha. Många av er har sagt att ni saknar mig i poddformat så nu hoppas jag att ni gillar denna nya 🙂 Men som sagt, än så länge är det lång väg kvar. Ljudlogga ska spelas in, vi ska regga oss på iTunes, annonsörer ska fias på plats, det ska fotas omslagsbild och framförallt så ska podden spelas in i studio och klippas ihop. Ja ni hör ju, det är inte så enkelt som man tror att starta podd.

Annons

MÅNDAG
Börjar måndagen med att träffa en tjej som kanske ska designa våra vigselringar. Helt sjukt att jag gifter mig om typ 18 dagar?! Har jag berättat det för er förresten? Haha. Jag har sagt det på youtube men kom på att många av er säkert inte kollar på det. Men men jag ska i alla fall gifta mig den 24 mars. Efter det ska jag på lunch med fina Ellen. Håller tummarna för att hon har med sin lilla sötnos Daisy så jag kan få lite hundgos. Har man inte möjlighet att skaffa en egen får man ta alla tillfällen. Sedan hade jag tänkt att få till ett träningspass men jag ser nu att det kan bli riktigt tight med tid då jag på eftermiddagen ska möta upp en kompis jag inte träffat på evigheter för en tidig middag. Ser verkligen fram emot denna dagen då det blir en riktig kompisdag.

TISDAG
Tar man sig tid för en kompisdag så får man kompensera upp det med massa jobb dagen efter. Kommer få ta en hel förmiddag hemma för jobb framför datorn och sedan kommer Lisa och vi ska fota och filma massor. Vet inte riktigt hur vi ska hinna med allt innan solen går ner? Turbofart får vi hålla. Efter det kommer jag vara tvungen att jobba kväll framför datorn och sedan planera nya podden med min poddpartner. Kan ni gissa vem det är?

ONSDAG
Ska på möte med Aller Medias säljteam för att gå igenom hur jag vill ha det när det gäller försäljning av sponsorer. Jag är ju ganska selektiv där så samarbetena passar mig och min kanal. Så varje gång jag börjar jobba med någon ny är det superviktigt för mig att ta möte med dem. Ska bli superkul då säljteamet är grymt duktiga och proffsiga! Efter det ska jag på lunchmöte, sedan fika med en kompis och sedan ha Middag med Baam-gänget. Så kul! 

TORSDAG
Dagen D då nya podden ska spelas in. Är lite pirrig för detta! Hur ska det gå? Kommer det flyta på bra med mig och nya poddpartnern? Kommer folk gilla innehållet? Kommer vi ens hinna få ihop det tills söndag? Haha. Efter det ska jag till Therese Lindgren på fika tillsammans med Sabina. Vi ska fira hennes nya varumärke hon släppt, Indy Beauty. Så mys!

FREDAG
Kommer börja dagen med ett besök hos läkaren. Efter det ska jag ha möte med Welloteket hela dagen och sedan hoppas jag verkligen jag hinner träna innan vi ska till Alex mamma för att fira honom. Min älskling fyller nämligen år! 🙂

LÖRDAG – SÖNDAG
På lördag kommer jag behöva städa och fixa hemma då jag nämligen ska ha Mellomys med några av mina vänner här på kvällen. Tänkte att det får bli tacos och kanske fruktsallad till efterrätt. Ska heja sönder på Viktor och Samir! Förutom dem så är även Benjamin en favvo. Vem hejar ni på? Söndagen ska jag försöka att inte boka in något då jag kommer ha fullt ös med poddlansering och lite annat 🙂

9 kommentarer till “FULLSPÄCKAD VECKA!”

  1. God morgon! Vad kul med en ny podd! Har ingen aning om vem du ska starta den med men jag kommer lyssna! ha en fin måndag!

  2. Gud vad roligt med en ny podd! 😁 Har saknat Den Friska Wargen 😘 Låter för övrigt som en spännande och mysig vecka 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar