Annons
Annons


FULL-BODY WORKOUT – NO EQUIPMENT


Hej mina finisar och wohoo det är måndag och dags för en ny härlig utmaning! Ja vet att många säkert har semester och kanske inte tillgång till gym eller att ni som mig tycker det känns sjukt segt att gå till gymmet en härlig sommardag. Då har jag lösningen på det! Jag har satt ihop ett sjukt bra och effektiv helkroppspass som ni kan köra vart ni än vill! Det enda ni behöver är en stol. Jag utmanar er att köra passet på videon ovan minst 4 gånger innan veckans slut. Glöm inte tagga era bilder med #wargpower på instagram och kommentera under videon om ni är på veckans utmaning? Wohoo nu jäklar kör vi!!!

Prenumerera på min youtubekanal HÄR!

Annons

//English: Good morning sweeties and wohoo it´s finally monday and time for a new challenge! Here is a full-body workout that you can do everywhere! Rhe only thing you need is a chair. How good is that? I challenge you to do this workout at least 4 times before the end of this week. Do not forget to hashtag your pics with #wargpower on instagram and comment below the video if your in the challenge? Wohoo let´s go!

Subscribe on my youtube HERE!

16 kommentarer till “FULL-BODY WORKOUT – NO EQUIPMENT”

 1. Ida – Du är helt fantastisk på alla sätt o vis och en riktigt glädjespridare! Du inspirerar mig att ta mig ur min ätstörning. När jag får börja träna igen ska jag helt klart testa denna workout 😀
  Önskar dig en strålande dag och en underbar vecka!
  Kramar <3

 2. Tack för en bra video och ett bra pass, ska prova! Jag undrar vilken matta du använder i videon? Eller om du har något tips på en bra och inte alltför dyr matta som man kan köpa för att ha vid hemmaträningar. 🙂

  1. Tack finis vad kul att höra och såklart att du ska testa 🙂 Jag har en matta från casall som jag gillar massor. Jag kommer ej ihåg vad den kostade man det finns säkert billigare :S Men jag ville ha denna då den var så fin 🙂 haha.

 3. Perfekt pass! Detta skall jag köra nu på min semester som jag inleder idag, wihoo! 🙂
  Å så vill jag passa på att säga tack för att du lägger upp så bra och varierande pass, och framför allt såna man kan göra utan tillgång till gym!

 4. Hej!
  Jag skulle göra ditt pass för ben och rumpa som du lagt upp på yt, men alltså jag kan inte göra rumplyften! Det gör såå ont i mina höftben och de liksom trycks ner igolvet! Ska dem göra det haha eller gör jag fel? Får iaf sjukt ont i höftbenen (tror jag att det är iaf haha)

  1. Hej finis! Har du testat lägga matta under? Om inte så gör det och om du har det och det ändå gör ont så lägg något mer som en filt/handduk. Vi alla har olika utstickande saker på kroppen 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar