Annons
Annons


FRUKTSALLAD TILL LUNCH – RECEPT


IMG_9191.JPGIMG_9194.JPG

Alltsååå i veckan så åt jag denna magiska fruktsallad till lunch. Det var så varmt så var sugen på något fräscht men ändå mättande. Blev nästan 1,5kg frukt. Perfekt med energi, mättande och nyttigt! Toppade hela härligheten med pumpafrön och gojibär och kom på att jag saknat gojibär såå mycket! Har nämligen svårt att äta det nu när jag satt in tandställning då de fastnar.

Annons

Gojibär är fantastiskt nyttiga men så viktigt att ni ser till att köpa ekologiska då de likt som vindruvor annars är väldigt besprutade. Vi har grymma på Welloteket som jag länkar nedan.

RECEPT FRUKTSALLAD

Ingredienser:
• 3/4 ananas
• 1 banan
• 1 mango
• 1 stort äpple
• bladspenat
gojibär
pumpafrön

Läs också:
Glutenfria wraps
• Sommarsallad

6 kommentarer till “FRUKTSALLAD TILL LUNCH – RECEPT”

 1. Hej Ida!
  Jag har ett litet problem som jag skulle behöva hjälp med. Det är nämligen som så när jag kör konditionsmaskiner på gymmet så som främst löpband och crosstrainer men också lite cykel så får jag väldigt ont i mina fötter. Jag spänner de och orkar inte mer än 20 min för de ömmar för mycket då. Tror du att det har med fötterna i fråga alltså att jag spänner de, har du i så fall något tips på antingen stretch eller hur man undviker det.
  Eller kanske kan det vara de skor jag har, kan du i så fall tipsa om skor som du vet är bra och tillräckligt tjocka för att klara av (utan att få skoskav) löpning och crosstrainer. Allmänt skor som funkar bra för konditionsträning

  Kram, Amanda!

 2. Frukt, grönsaker och bär i stora lass är så underbart på sommaren 🙂

  Kram på dig!

  (sofiahager på instagram)

 3. Tyvär så är även all ekologisk frukt besprutad. När frukten är ekologis är bara att man får bespruta inom vissa medel, med det är fortfarande giffter. Så därför har vi börjat odla mycket själv i släkten så alla odlar olika saker så delar man typ med sig till varandra så alla får av de mesta vissa saker e dock lite svårare att odla än andra, men vi har försökt de mesta o de har nästan alltid lyckats och de mesta är såå mycket godare.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar