Annons
Annons


FRUKTSALLAD MED BLÅBÄR – RECEPT


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

raw-vegan-lunchraw-vegan-lunch1

God morgon vänner! Hur gott ser inte det här ut att vara?! Ungefär så här har min lunch sett ut den senaste veckan. När jag har varit hemma i Åmål så har jag varit ute och plockat massa blåbär och det är ju sådan lyx! Önskar det alltid kunde vara så! Snacka om bra näring och ekologiskt! Det har även varit ganska varmt så därför bestämde jag mig bara för att testa köra Raw till 4 i en vecka. Så himla gott och härligt och det har verkligen passat mig den här veckan då det varit så varmt + att jag haft massa färska blåbär! MUMS!

Annons

För er som inte vet vad Raw till 4 är så betyder det att man äter rå vegansk mat fram till 16 och efter det tillagad. Så vill ni se hur en hel dag med Raw till 4 ser ut så kan ni kolla det HÄR i min matdagbok.

Nu ska jag sticka iväg och fixa i mitt nya kontor. Wohoo känns så overkligt men vi har köpt ett nytt kontor med Welloteket och lär upp vår första anställda. Känns så kul och helt overkligt! Älskar verkligen Welloteket och brinner för alla produkterna så mycket så känns nästan som jag lever i en dröm där inne i lagret bland alla magiska produkter. Haha nu svävade jag iväg här men jag är bara så pepp just nu och älskar mitt jobb! Ska visa er hur det ser ut på kontoret någon dag 🙂

Nej nu ska jag sluta snacka! Ha en fin dag och glöm inte kolla in matdagboken! Puss, I

RECEPT FRUKTSALLAD:
4 bananer
2 nektariner
250g färska blåbär
babyspenat

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar