Annons

FRUKOST BY ALEXANDER PÄRLEROS


Har inte skrivit så mycket om min pojkvän i bloggen innan men nu är det dags.

Han heter Alexander Pärleros och han är 1,93m lång och väger ca 100 kg och han består mest av muskler. Hans intressen är att jobba, träna, sova, äta protein och spela angry birds. Jag har aldrig kännt någon innan som äter så sjukt mycket mat och så sjukt konstigt sammansatta maträtter!

Annons

Bara för att ni ska förstå vilka mängder mat det är vi pratar om så ska jag skriva ner receptet på den frukost han precis sitter och slevar i sig här mitt mot mig iklädd en morgonrock och ögonbindel med blundande ögon på.

ALEXANDERS GRÖTOMELETT.

9 ägg (OBS! bara 2 gulor)

1/2 liter mjölk

2,5 dl grahamsmjöl

Blanda och stek allt i en stekpanna.

Topping

1 näve cashewnötter

1/2 burk äpplemos

1 matsked honung

2 matskedar kvarg

1 paket keso

En skvätt mjölk

Undrar hur många gram proteiner denna frukost innehåller? Vad tror ni? 😀11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar