Annons
Annons


FREDAGSTANKAR


Fredag eftermiddag redan och det betyder att jag sitter och jobbar för fullt med mitt eget företag. Det är så mycket att göra nu så jag har svårt att hålla fokus här. Haha, jag älskar det!!! Har alltid gillat att ha mycket att göra och jag älskar när jag får nya utmaningar att bita tänderna i.

Annons

Egentligen är jag en person som absolut inte ska ha ett 9-17 jobb om det inte är sjukt varierande. Jag tycker alltid att jobbet är jättekul i början, men så fort jag känner att jag kan mitt jobb så vill jag vidare och jag vill utvecklas! Om inte så blir jag uttråkad!

I alla fall så rullar det på i bra fart och det är mycket press nu inför att Kickstart drar igång nästa onsdag! Wihoo. Nervös men ska bli superkul att se! Idag kan ni läsa en artikel om mig i GT – HÄR och ni ser mig även i Expressen tidningen. Nästa vecka kommer jag medverka i 2 radioprogram på Sveriges Radio och East.

20140314-150620.jpg

Nu sitter jag på bästa Doctor Salad och dricker en grön smoothie och laddar för träning. Vet dock ej vad jag ska träna än men den som lever får se. Har ni tränat eller ska ni träna idag? Vad i sådana fall? Ge mig lite inspo 🙂 <3

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar