Annons
Annons


FREDAGSFYS PÅ G


img_5267.jpg

Det var för mycket folk på gymmet så fick bli en selfie hemma 🙂

God morgon älsklingar! Alltså nu är det fredag igen och veckorna bara springer ifrån mig. Gör de det för er också? Idag så ska jag göra massa grejer men ska börja med att dra en sväng till gymmet och köra ett styrkepass, fredagsfys ni vet 🙂 Love it! Efter det blir det en sväng till Welloteketkontoret för lite jobb och möten och sedan ska jag unna mig en lunch på favoritstället. MYS!

Annons

Får se vad jag ska träna idag då jag har träningsvärk lite här och var. Måste säga att jag är stolt att jag även i förrgår tog tag och övade på mina chins. Kändes till och med lite bättre denna gången och inte alls lika mycket träningsvärk efter, trots att jag gjorde 2 fler reps. Wohoo! Snart kan jag kanske dra upp mig igen. Dock har jag träningsvärk i bröstmusklerna efter att jag helt ouppvärmd körde 20 armhävningar i min Get Ready With Me video jag la upp igår. Svarade på frågor och någon frågade hur många armhävningar jag kunde göra så jag slängde mig ner i rosa morgonrocken och körde 😀 Haha.

Nej nu måste jag sätta fart här! Ha en grym fredag älsklingar! Puss, I

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

5 excentriska chins brett grepp
X 3

Superset:
15 sittande rodd
10/sida enbenshöftlyft
X 3

Triset;
10/sida utåtrotation
12 raka hantellyft åt sidan
10 crunch på halvboll
X 3

12 rygglyft
X 3

5 kommentarer till “FREDAGSFYS PÅ G”

  1. Hej! Har en fråga som ja skulle bli väldigt tacksam om du ville svara på 🙂
    Var med i ett grupp-pass på gymmet för första gången för drygt en vecka sedan. Jag är nybörjare inom träning och har fött två barn väldigt tätt så är väldigt svag i kroppen. Under passet skulle man göra sidoplankan vilket ledde till att jag skadade axeln. Det kändes som den hoppade ur sitt fäste ca 5 sekunder sen hoppade den tillbaks igen. Efter detta har jag ont i axeln och det känns som den knakar när ja gör olika rörelser och känns allmänt svag o instabil. Nu undrar jag helt enkelt hur jag ska träna för att bli återställd? Bör jag träna axlarna nånting alls eller bör jag endast träna nedre delen av kroppen tills jag inte känner av skadan längre? Vill gärna bli stark i axlarna men är rädd att jag skadar mig ännu mer ifall jag tränar:/

    1. Hej! Jag förstår. Det är svårt för mig att ge dig råd utan att kolla på den. Kan tänka mig att rotationsövningar kan hjälpa men jag råder dig att söka upp en sjukgymnast som kan kolla på den asap. Där kommer du även få övningar du kan göra och tips om vad du ska undvika. Lycka till! Kram

  2. Hej Ida, vill bara börja med att säga att du har en så bra och motiverande blogg samt youtube. Jag undrar bara var du köpt den gråa tröjan du har på dig på bilden? Ha en bra dag!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar