Annons
Annons


FREDAGSFYS PÅ G


img_5267.jpg

Det var för mycket folk på gymmet så fick bli en selfie hemma 🙂

God morgon älsklingar! Alltså nu är det fredag igen och veckorna bara springer ifrån mig. Gör de det för er också? Idag så ska jag göra massa grejer men ska börja med att dra en sväng till gymmet och köra ett styrkepass, fredagsfys ni vet 🙂 Love it! Efter det blir det en sväng till Welloteketkontoret för lite jobb och möten och sedan ska jag unna mig en lunch på favoritstället. MYS!

Annons

Får se vad jag ska träna idag då jag har träningsvärk lite här och var. Måste säga att jag är stolt att jag även i förrgår tog tag och övade på mina chins. Kändes till och med lite bättre denna gången och inte alls lika mycket träningsvärk efter, trots att jag gjorde 2 fler reps. Wohoo! Snart kan jag kanske dra upp mig igen. Dock har jag träningsvärk i bröstmusklerna efter att jag helt ouppvärmd körde 20 armhävningar i min Get Ready With Me video jag la upp igår. Svarade på frågor och någon frågade hur många armhävningar jag kunde göra så jag slängde mig ner i rosa morgonrocken och körde 😀 Haha.

Nej nu måste jag sätta fart här! Ha en grym fredag älsklingar! Puss, I

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

5 excentriska chins brett grepp
X 3

Superset:
15 sittande rodd
10/sida enbenshöftlyft
X 3

Triset;
10/sida utåtrotation
12 raka hantellyft åt sidan
10 crunch på halvboll
X 3

12 rygglyft
X 3

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar