Annons
Annons


FREDAGSFYS MED PT AVKLARAD


Mer in the moment inlägg önskades och här kommer ett direkt från gymmet. Har precis avslutat ett träningspass med min PT och det känns så jäkla skönt! Är aldrig peppad på träning på förmiddagen men när jag väl tar mig iväg och kör så är det både roligt och efteråt mår man så sjukt bra! Stolt över mig själv som trots trötthet, pollenallergi, dålig sömn och illamående tränade!

Annons

Imorgon går jag in i v 28 vilket är sista trimestern. Mellan v 28-32 kommer den största tillväxtfasen och lilla Mini kommer öka i vikt liksom jag. Därför är det viktigt att stärka upp ben och speciellt vader så de orkar bära mig. Så idag körde vi denna hemska och vidriga maskin som isolerar en av vadmusklerna (soleus). Fy f*n säger jag bara vilken mjölksyra! Träningsvärken imorgon kommer vara olidlig!

Nej nu måste jag skynda iväg! Ska ta en promenad till Welloteket för möten innan jag ska på min kära mans bokrelease. Ha en magisk fredag! ❤️

9 kommentarer till “FREDAGSFYS MED PT AVKLARAD”

  1. Jaaa precis såna här inlägg är kul tycker jag 😀😀 Man känner på ett annat sätt att man är med här och nu, kul 😊

  2. HEJA DIG som kommer iväg och tränar! Jag är i vecka 26 och vi preggos behöver all pepp vi kan få för att orka med kroppen då! Bäst att passa på om/när man mår bra och inte blivit för tung… 😀

    1. Skickar massa pepp! Är ju så skönt efter ändå och som du säger får man passa på! Kan aldrig vara något negativt att bli extra stark nu heller, haha! kram <3

  3. Hej, kanske lite fel inlägg att fråga detta på men jag undrar om du har några tips på restauranger i New York? Ly❤️❤️❤️

    1. Mina två favoriter är att Whole Foods vid Bryant park och By Chloe. De är inte supertrevliga att sitta vidx men har bra utbud på vegansk mat. Sedan fick jag tips om butcher’s daughter som vi aldrig tog oss till pga att trafiken var helt galen så det hade tagit oss minst 1 timme i taxi att komma dit men det hade jag så gärna testat då den verkar grym. Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar