Annons
Annons


FREDAGSFYS & FREDAGSMYS


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(reklamlänkar)

Tights – HÄR // Tröja – HÄR // Skor – HÄR

God lördag älsklingar! Hoppas ni mår toppen?! Det gör jag förutom att jag har lite träningsvärk från gårdagens pass. Sprang runt på massa möten igår och sedan avslutade jag fredagen med ett härligt pass, FREDAGSFYS! Fredagsmys blir sååå mycket trevligare om man kör fredagsfys innan för då blir man dubbelt så hungrig och kan äta dubbelt så mycket fredagsmys. Haha. Innan jag fortsätter måste jag även bara säga att mina nya kläder jag har på mig ovan var magi! SÅ mjuka och sköna!

Annons

Så nu fortsätter vi… Till fredagsmys blev det först en stor vegansk pasta <– recept hittar ni här. Sedan käkade jag mina favoriter just nu Chokladdragerade kakaobönor <– LÄNK och vegansk mörk choklad med kardemummasmak. ALLTSÅÅÅ LIVET! Båda är veganska och är den godaste chokladen jag smakat! Så till alla chokladälskande människor där ute, ni måste testa! Varför gör man ens choklad på komjölk då när det går att göra den godare utan?!

(Länkarna till chokladen är reklmlänkar till min egen webshop)

Passet som jag körde på gymmet kommer här:

Uppvärmning: 10 min power walk 15% lutning

Superset 1: 
15 benpress
8 smala armhävningar
X 4

Superset 2: 
12 latsdrag
20 air squats
X 3

Superset 3:
10 rygglyft med viktplatta
15 crunch
X 3

Superset 4:
10/sida utåtrotation cable cross
10/sida enarmslatsdrag cable cross
X 3

Riktigt härligt pass blev det och jag är typ taggad på gym idag igen så får se vad det blir 🙂 Ska ni träna idag? Puss, I

6 kommentarer till “FREDAGSFYS & FREDAGSMYS”

 1. Hej, jag har en fråga angående att du satsar mer på youtube och lite mindre på bloggen. Som jag förstår det tar youtube mycket mer tid, tycker du att det är värt det? Både pengamässigt och energimässigt/psykiskt?

 2. Hej Ida!
  Vad är ditt bästa tips för att hålla dig frisk?
  Jag har haft problem med halsen 5 gånger bara detta året och även känt mig hängig och även varit sängliggandes en gång i 1,5 vecka. Har aldrig haft så dåligt immunförsvar jag har just nu. Det är konstigt eftersom att så mycket frukt, grönsaker och balanserad kost som jag har nu har jag aldrig haft innan, tränar även handboll 2-3 gånger i veckan och går promenader resterande dagar. Hälsan och immunförsvaret borde ju vara på topp! Har du tips på vad jag kan boosta min kropp med för att hålla mig frisk? Ska även tillägga i detta redan långa inlägg att jag får EN blåsa på olika ställen i munnen som håller i sig i minst 2 veckor, sen ät jag utan i 2 veckor o sen kommer en ny, SÅ irriterande och läkarna säger bara att det är virusblåsor och man kan ha det så ibland o att drt inte finns något att göra åt..

  Kram Frida

 3. Hej Ida! Jag har en fundering; i cirka 1,5 år har jag varit en riktigt stammis på gymmet. Tränar styrka 2 gånger i veckan (ofta 3 men försöker varva det sista med cardio). Jag har även hållit en diet/kostpreferens och undvikt snabba kolhydrater (vitt mjöl). Detta resulterade i att jag nådde min ”målvikt” (gick ner 7 kilo) och kände mig stark och smidig. Under sommaren har jag släppt lite på vanor eftersom jag varit ute och rest (tränat ca 1 gång/veckan samt ätit ganska dåligt) och gick upp i vikt igen. För att råda bot på det började jag träna hårt (sedan 3 veckor tillbaka) men! 1. Jag har jättesvårt att hitta tillbaka till mina vanor i kosten? Ibland när jag äter har jag ingen riktig mättnadskänsla och kan proppa i mig tills jag känner mig riktigt ”julbordsmätt”? 2. Jag blir inte heller hungrig på samma sätt? 3. Jag känner mig hängig och inte alls stark längre och känner mig ledsen för att jag har tappat min tonade kropp. (Jag har nu gått upp 4 kg, dvs nästan där jag startade för 1,5 år sedan)
  Vad ska jag göra?! Jag försöker att läsa på och motivera mig själv men fattar inte vad felet är?! Hur ska jag göra för att hålla kosten/träningen i schack!?
  Så tacksam för svar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar