Annons
Annons


FREDAGS TRÄNING PÅ GYMMET


Vilken grym fredagsträning jag har haft idag! Det var fullt ös medvetslös vill jag lova! var på mitt andra hem World Class Vasastan och körde 1 timmes kondition och drygt 1 timme styrka + 30 min stretch.

Annons

Idag hade jag massa energi och kraft så jag körde Crosstrainer drygt 30 min på nivå 11. (vilket är tungt för mig). Sprang ca 6 km där innan jag började min powerwalk på ett löpband som lutar uppåt och som har 2 smala gångytor som pendlar upp och ner! Någon som vet vad denna grymma apparat kallas? Det är som att man promenerar i en lätt lutande backe och man tränar både kondition och balans! Min nya favorit!

Blev ett långt och svettigt konditionspass på över 1 timme men det gick väldigt fort eftersom jag hade sällskap av gulliga PT-Fia och Isabella.

Styrka idag blev:


–  Rotatorcuff In- och ut.

Sittande rodd.

– Crunches för magen.

– Mina rehabövningar för hamstring.

– Ryggresningar.

Tillslut blev det en ordentlig stretch för överkroppen och rehabstretch för mitt ”sjuka” ben och mördarstretch för mitt friska…

…haha var bara tvungen att kolla att mitt friska ben fortfarande var rörligt och det var det! Längtar tills jag kan göra samma med mitt skadade ben! Det kommer bara till 90 grader än så länge 🙁 Men men snart så!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar