Annons
Annons


FREDAG


Hej älsklingar! Denna veckan har det verkligen varit full fart. Så underbart att vara igång med jobb och möten igen och det är så mycket kul som kommer hände under våren. Dock så är det väldigt mycket lösa trådar just nu som jag måste sätta angående mina kanaler och nya företagen. Men så pepp på allt!

Annons

Idag har jag varit på ett möte och nu sitter jag hemma och jobbar lite innan jag ska på möte nummer 2. Ska ha strategimöte för mitt nya varumärke där vi ska lägga en marknadsplan för hela året. Sååå pepp på detta! Igår träffade vi även ett bolag som är våra drömåterförsäljare. Jag hoppas verkligen på att de kommer vilja ta in produkterna. Håll tummarna!

Efter det så ska jag möta upp min älskade vän Lilla P som är höggravid. Vi ska laga pizza och bara mysa! Längtar så mycket då det var så himla längesedan vi sågs. Den där magen växer ju så otroligt snabbt på bara några veckor. Så sjukt coolt hela den här grejen med att det växer ett liv inne i en kvinnas mage. Jag förstår inte hur det går till? Haha.

Nej ha en magsik fredag mina vänner! Puss, I

3 kommentarer till “FREDAG”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar