Annons
Annons


FRAMME I NEW YORK


Så var man tillbaka i USA New York och en annan tidszon. Vaknade kl 5.00 imorse amerikansk tid. Men tidiga mornrar är härligt och jag snörade på mig träningsskorna och gick ut på en PowerWalk/joggingrunda.

Annons

Den var så där precis lagom och kändes bara skön. 1 min jogg + 1 min PowerWalk i 40 min. Lite jobbigare än en promenad men inte i närheten så jobbigt som en löprunda. Ett supertips till er som vill ge morgonpromenaden en extra utmaning.

Nu sitter jag vid frukosten och har beställt in en omelett med pesto och parmensan + en skål färska blåbär.Mår som en prinsessa :)

Idag är jag helt ledig och ska först ta det lugnt och dricka kaffe på hotellet och sedan ska jag på jakt efter en grym yogaklass. Känner att jag behöver stretcha ut efter flygresan :)

Kommentera | Translate


Annons
Laddar