Annons
Annons


FRÅGOR OM BRÖLLOPET: VILKET EFTERNAMN? NÄR KOMMER VI GIFTA OSS?


Såå nyfiken på att höra mer om vad som ser ut som bästa friefiet någonsin!!
Haha ja du det var en mycket bra fråga. Jag hade blivit glad vilket frieri min pojkvän än hade gjort. Men jag älskade det frieriet han gjorde för mig då det är så Alex! Han älskar att gå utanför boxen och överraska och det frieriet han gjorde var i mina ögen verkligen helt perfekt. På min favoritö, i en rosa solnedgång med människor jag älskar och han överraskade mig så mycket! Jag hade verkligen inte en aning innan. Jag skulles ju föredra det framför en romantisk middag bara vi två mest rosor och vacker musik. Det är lite för tråkigt för min smak. Men hade han gjort så hade jag självklart blivit glad för det är själva handlingen som är den fina. men nu blev jag otroligt glad då det här kommer vara ett minne för livet. Älskar också att allt finns. på film! Hade det inte filmats hade jag nog intes kommit ihåg så mycket då jag hamnade i total chock. Haha.

Annons

Kolla på frierivideon här:

Har ni tänkt gifta er i år? 
Ja och nej! Haha. Vi kommer ”gifta oss” i år genom att gå till stadshuset och fixa papperna. Sedan så kommer vi nog ha bröllopet/festen sommaren 2019.

Kommer ni gifta er i Sverige?
Ja det kommer vi nog göra som det ser ut nu. Man vill ju at så många som möjligt ska kunna vara med.

Stort grattis till er, vilket drömfrieri! Smyckesnörd som jag är skulle det vara superroligt om du kunde göra ett inlägg/youtube video om ringen. Vad det är för material, storlek på sten etc. Vore jättekul att se! Återigen, stort grattis! 
Tack fina du! Nu har ju jag redan gjort en video som ringen som du kan se HÄR och ett inlägg med bilder som du kan se HÄR! Stenen är en 3w karats diamant och ringen är i guld 🙂

Vilket efternamn kommer ni ta?
Den stora frågan. Vi har ju lite lyxproblem då vi tycker att bådas efternamn är väldigt fina, Warg och Pärleros. Jag tror vi är överens om att Warg är det bästa om vi någon gång i framtiden skulle få barn. Så som det ser ut just nu så kommer jag heta Warg och Alex behåller Pärleros men lägger till Warg.

 

11 kommentarer till “FRÅGOR OM BRÖLLOPET: VILKET EFTERNAMN? NÄR KOMMER VI GIFTA OSS?”

  1. Vad kul man i dagsläge frågar om vilket efternamn man ens tar.. 😀 Men ditt efternamn är verkligen så snyggt, du är så Warg. 😀 Din ring är helt magisk, han är jädrigt bra din fina man. 🙂

  2. Jag böt till ett sämre efternamn (enligt mig) men min mans namn passadee så mycket bättre på vår dotter 🙈 Så gick från att vara helt unik till att dela namn med nio personer 😱

  3. Varför går ni till stadshuset innan, det är ju bara att be en vigselförrättare från stadshuset komma till er bröllopsfest! Och grattis till förlovningen 🙂

    1. Vi vill fixa papperna innan då vi annars måste skriva massa andra papper mellan oss i och med lägenhetsköpet mm. Gifter vi oss löses det automatiskt 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar