Annons
Annons


FRÅGESTUND – DEL 8


jag började för lite mer än en månad sen att välja bort kolhydrater (utom till frukost då jag äter knäckebröd) och märkte att jag inte hade lika mycket energi längre och ork längre. vad ska man äta istället för kolhydrater som ger energi?

Annons

SVAR: Det är vanligt att man tappar energin om man tar bort kolhydraterna då kroppen är van att använda dessa som energi. Se till att få i dig nyttiga fetter som naturella nötter, frön, olja, avokado, ägg mm och även ordentligt med proteiner så du inte tappar för mycket muskelmassa. Tyvärr har man en lite lägre energinivå när man går på diet. Lycka till!

Om man inte har proteinpulver hemma, vad tycker du då att man kan ersätta det med i recept?

och, kan du inte ge exempel på bra mellanmål, som inte är så superstora men man ändå blir mätt på?
superbra blogg!

SVAR: Oj det beror nog helt och hållet på vad det är för recept och vad proteinet var till för? Som mjöl eller som smaksättning? Jag brukar använda mandelnjöl när jag bakar som också är väldigt proteinfyllt. Testa det 🙂

Mina favorit mellanmål är ägg (både kokt och stekt), kvarg med bär och frön, Ost tex. Babybel är ett perfekt mellanmål som mättar länge, naturella nötter och mandlar.

 

först och främst vill jag säga att jag gillade låten du gjorde med din kompis 🙂

Jag försöker släppa ut en låt .Men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Så jag ville fråga dig vilket studio och producent du skulle rekommendera i Stockholm. Skulle verkligen bli glad om du ville svara mig 😀

SVAR: Tack så mycket vad kul att höra 🙂 Det är en hel Djungel och jag vågar faktiskt inte rekommendera någon speciell. Jag och Celina har jag valt att göra allt själva och jobbar bara med människor vi litar på och gillar och det är då det blir bäst. Akta dig för att binda upp dig på något skivbolag som lovar massor men sedan händer det aldrig något. Svårt att veta innan men var kritisk då det händer allt för många 🙂 Lycka till!

Kan passa på att säga att min och Celinas låt finns nu inte bara på Spotify och iTunes utan även på Youtube –>

[youtube id=”oSxb9k668SQ”]

 

Hej! Jag undrar om man behöver fylla på med kolhydrater utspritt under hela dagen om man tränar på kvällen eller om det räcker att få i sig något kolhydratsrikt några timmar före? T.ex att man äter matvete till middagen och tränar ca 2h efter det.

SVAR: Jag brukar alltid säga att jag tränar på det jag käkade dagen innan. jag skulle sprida ut det, men funkar det bra för dig och du känner att du får energi så absolut! 🙂

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar