Annons
Annons


FRÅGESTUND DEL 4 – FETTFÖRBRÄNNING? VILKEN DETOXKUR ÄR BÄST? HUR BLIR MAN AV MED KÄRLEKSHANDTAGEN?


Hejsan!
Jag undrar om fettförbränningspiller (tex heat från fitnessguru) kan hjälpa en att gå ner i vikt? Självklart kombinerat med träning och bra kost! Min fråga är alltså om dessa verkligen fungerar?

Annons

SVAR: Det är en fråga jag inte kan svara på till 100%. De kan säkert absolut hjälpa till att sätta igång förbränningen och ge mer energi så du får ut mer av träningen.

Hej! Tack för peppigaste bloggen!
Jag har tränat väldigt bra under hösten ( för att vara mig) men känner att ätit väldigt dåligt under tre veckor under jul.
Jag har tänkt köra en veckas detox ( inga animaliska produkter, mjölkprodukter, vitt mjöl eller socker) och undrar om du har några tips på upplägg.
Ska man köpa ett färdigt paket eller klarar man sig på att göra
Egna soppor och smoothies?
Supertacksam för tips!!!

SVAR: Hej! Trevligt med detox. vad är ditt syfte med detoxen? Jag själv kommer börja emd en 3 evckors detox för att rena hela systemet och få ut gifter och slaggprodukter som finns i tarmar. Jag har fått tips om Holistics DETOX kur och att den ska vara absolut bäst. jag beställde min här –> http://www.syakutenzt.vitamera.se/

Kommer förhoppningsvis dra igång med den nästa vecka och kommer självklart att skriva vad jag tycker 🙂

Hej,
Jag har stukat min fot ganska rejält för ca en vecka sen. Den är fortfarande svullen och jag undrar hur och vad jag kan träna medan den läker? Hur mycket kan jag belasta foten med promenader osv? Finna det några bra övningar som jag kan göra för att hålla igång min träning? Tack för en toppenblogg!
Kram

SVAR: Hej! Aj stuka foten gör ont. Ta direkt kontakt med en sjukgymnast som kan vägleda dig genom skadan och ge dig rehabövningar. Jag vet inte hur stor stukningen är så kan inte ge råd om hurvidare du ska gå eller stödja på foten. Så kontakta sjukgymnast så får du bra hjälp 🙂 Lycka till!

Hej Ida 🙂 älskar din blogg och all inspiration du ger. Du är grym!!
Vet att du inte tycker om Body pump men vad tycker du om Lesmills Sh’Bam och Cxworx?
Tänkte också passa på att fråga vilken övning/träning som är bäst om man vill bli av med kärlekshandtagen? Vet att man inte kan punktförbränna fett så what to do?

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂 haha, jag har aldrig testat de 2 passen så kan tyvärr inte uttrycka mig. All konditionsträning i grupp kan vara bra men när vikterna kommer in kan det bli skadligt om man inte håller tekniken. Angående kärlekshandtagen så finns det ingen speciell övning utan rätt kost och motion som behövs. Miska på kolhydraterna, speciellt de snabba kolhydraterna och ät mer protein och bra fett. All träning från promenad, dans, styrketräning, löpning mm är bra. man behöver bli av med fett och då behöver man förbränna mer än vad man gör av med. Lycka till! 🙂

Min familj äter inte så bra mat, så nu har jag försökt att börja göra middagar själv, problemet är bara att jag har träningar (innebandy) och plugg efter så maten måste gå snabbt att göra, och jag har helt ärlig inga ideer vad jag kan äta längre då jag har tröttnat på allt annat. Har du tips på maträtter? Tack på förhand!

SVAR: Vilket bra initiativ. jag själv har samma problem och älskar maträtter som går snabbt att laga till. Min favorit är äggröra med purjolök och skivad kalkon i. Brukar äta dem med sallad.

 

En annan snabb favorit är stekta laxtärningar med wook. Köp färdigblandade wookgrönsaker, skär en laxfile i tärningar och stek dem båda i smör. Servera tex med en klick turkisk yoghurt. Supergott och enket 🙂

Hej! Jag fick en slags sträckning i baksida lår för ca 7-8veckor sen, en massör bekräftade att det var en slags sträckning/blödning i muskeln men att det inte var något allvarligt. det gör fortfarande lite ont dock. Skulle du säga att det är okej att strecha iaf?

SVAR: Hej! jag skulle absolut inte stretcha på den på några veckor. Skulle också ta det lugnt med träningen tills det läkt helt. Lycka till 🙂

Hej Ida! Jag är ingen direkt ”smal” tjej med platt mage och allt som hör till, men jag har mer kurvor och tycker faktiskt väldigt mycket om dem. Det ända är att jag skulle vilja ha en mer ”muskulös” kropp, eller iallafall fast. En kropp som ser hälsosam ut, för det är ju det snyggaste som finns. Jag skulle vilja nå det målet i juni, det vill säga om 6 månader. Är det möjligt? Och är det möjligt med en inte för extrem träning, det vill säga en som går att leva med och är rolig?
Tack på förhand och din blogg och dina råd är grymma! fortsätt!

SVAR: Hej tjejen! Härligt att höra att du gillar din kropp! Det glädjer mig. Allt går om man bara vill det tillräckligt mycket! 🙂 Självklart kommer du få göra uppoffringar och träning krävs. Vet inte vad du tycker är extremt men ca 3 styrkepass i veckan + 3-5 långpromenader i veckan. Sedan gör ju kosten mycket också. Lycka till! Kram Ida

Kommentera | Translate


Annons
Laddar