Annons
Annons


FOTOGRAFERING FÖR TOPPHÄLSA


PUH vilken dag! Efter en tuff och svettig dag i skolan så sprang jag direkt iväg för att göra fotografering för tidningen ToppHälsa! Fick väldigt naturligt smink och en stram hästsvans. När stylingen var klar var det fullt ös medvetslös framför kameran i några timmar! Har hoppat, kastat mig och sprungit! De andra modellerna fick använda en gigantisk studsmatta men eftersom jag kom senare än dem så fick jag hoppa av min egen kraft! Dagens utmaning var verkligen att inte se ut som en dansare på bilderna! Haha inte sträcka på tårna eller benen 😀 Det är ju det jag tränar på dag ut och dag in så det var svårt men fick till några sjukt snygga bilder! Hoppas verkligen de tar med just dem! Tror tyvärr inte det blir så eftersom de måste få bilderna att passa ihop! I alla fall var det en mycket rolig fotografering 🙂

Annons

Här kommer lite bilder från dagen…

Stylisterna hänger upp kläder.

Jag är redo för att fotas.


Make Up Artisten försöker strypa mig. Haha nej då, gillade verkligen Mia som fixade mitt hår och smink 🙂

Så här fin gjorde hon mig 🙂

8 kommentarer till “FOTOGRAFERING FÖR TOPPHÄLSA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar