Annons
Annons


FORTSÄTTNING AV FÖRRA VECKANS UTMANING


Den här veckan fortsätter vi med förra veckans utmaning, dvs Mjölk och glutenfri vecka. För er som vill hoppa på gå in och anmäl er HÄR! 

(0)

11 kommentarer till “FORTSÄTTNING AV FÖRRA VECKANS UTMANING”

    1. Utesluter man mjölk bör man undvika kött från djuret också, annars är det rent slöseri. Rött kött är inte bra heller. Att mjölkbönderna har det dåligt är pga ekonomin, vi måste konsumera mycket mjölk och kött för att försörja dem. Att äta mycket mjölk och kött är inte alls bra för hälsan. Jag är redan vegan och äter mest glutenfritt och har aldrig mått bättre. Ledsen men vi måste göra på något annat sätt för att rädda planeten, djuren och mänskligheten.

      1. Håller med! Mjölk är inte bra för hälsan och rött kött klarar inte min kropp heller av. De stora företagen som sprider att de här är bra för hälsan har satt sig så fast hos folk men vi får kämpa tillsammans för att sprida rätt budskap och kunskap om vad som egentligen är hälsosamt och bra för våra kroppar.

  1. Är havregryn glutenfritt?

    Kan inte du lägga upp en vanlig matdag med förslag för hur man ska äta om man äter 1500/1800/2200kcal om dagen (och där man gärna får in 100-150g protein). Har svårt att få i tillräckligt med protein och jag vill sluta helt med alla slags proteinpulver.

    1. Ren havre från Semper finns i glutenfria hyllan i alla mat affärer. Havre är fritt från gluten i sig men kan innehålla spår av andra sädesslag som vetekli vilket om man inte tål vete som en del av oss gör bör undvika. Beror helt på hur känslig man är.

    1. havregryn är glutenfria men kan innehålla spår av gluten. Jag köper alltid Sempers glutenfria havregryn för att vara på den säkra sidan.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar