Annons
Annons


FÖRSTA PASSEN UTFÖRDA


Allså ni är så jäkla grymma! Efter 1 dag är redan över 120 pass av WARGRUN CHALLENGE utförda och taggade i vår hashtag #wargrun på instagram. Kollar igenom alla bilder och det är så otroligt härligt att se och jag blir så peppad på träning sittandes här på min stol och känns väldigt jobbigt att jag har vilodag idag 😀 Hur har löppasset känts för er som kört?

Annons

English: You are so AWSOME! After just 1 day you´ve already completed 120 workouts in WARGRUN CHALLENGE! Wow! I´ve looked trough our hashtag #wargrun on instagram and it makes me want to go straight to the gym and work out and it feels very boring to have a rest day today 😀

Ni är helt fantastiska! Kolla bara (bilder från vår hashtag #wargrun)…

You are so amazing! Just look (Pictures from our hashtag #wargrun)…

20 kommentarer till “FÖRSTA PASSEN UTFÖRDA”

 1. Körde mitt första pass idag, utomhus i snön. Var lite halkigt på några ställen men förutom det gick det riktigt bra. Underbar känsla att komma igång med löpningen igen!

 2. Blev faktiskt förvånad över mig själv och att jag klarade det! Trodde att det skulle vara värre, men det känns som en bra första vecka för att faktiskt komma igång – plus att hade det inte varit för att det var en utmaning hade jag säkert slutat efter typ 5 rundor 🙂

 3. Det var jobbigt men kul! Hade säkerligen gett upp tidigare om det inte varit en utmaning, men nu gav jag mig tusan på att klara det – och det gick 🙂

  1. Håller verkligen med dig! Hade jag inte tänkt på att det är en utmaning som fungerar så hade jag gett upp efter 10 minuter. Men nu höll vi ut till 30! 🙂

 4. Det kändes jättebra! Jag trodde ärligt talat att jag inte alls skulle tycka att det var jobbigt, men 30 minuter intervaller ÄR jobbigt! Är redan peppad inför nästa gång. 🙂

 5. Jag är såå besviken, jag skulle köra första passet idag men vaknade med halsont och ordentligt svullna lymfkörtlar 🙁 jag är ”van” löpare så jag hoppas att jag kan hänga med i fortsättningen även om jag missar ett eller två pass nu första veckan men det är trist för jag har peppat sen du nämnde utmaningen första gången 🙁 Ni andra, kämpa på 🙂

 6. HERREGUD! Precis gått av bandet efter första passet! Trode verkligen inte att jag skulle klara det men lyckan efter man gjort de! 😀 så taggad för nästa pass! 😀

 7. Jag har alltid varit den som sagt: ”jag kan inte lopa, jag far ont i mina knan och benhinnor… tycker det ar trakigt” och bla bla bla, men varje kvall hade jag en slags drom om att kunna springa! Att faktiskt klara det. For ett ar sedan investerade jag i en PT, gick ner mina 6,5 sluta-roka-kilon och har sedan dess paborjat en ny halsosam livsstil med sund traning och bra mat. I hostas kande jag mig redo och stark nog att borja springa, men tog aven samtidigt tag i att soka upp privat lakarvard for att fa reda pa vad mina magproblem jag haft i 9 ar beror pa, dar jag dessutom opererats ett visst antal ganger, infor min flytt till New York for praktik pa FN. Ar allergisk och intolerant mot valdigt manga saker, vilket tvingar mig att ata extremt nyttigt. Detta gjorde att jag kande mig svag for fick inte i mig allt jag behovde da jag inte kande till min nya kost, sa jag tog en traningspaus och nu ANTLIGEN kanner jag mig bekvam i min kost (manga tack for alla dina underbara tips!!!!) och stark nog att trana. Jag bestamde mig for att hanga med i utmaningen och HERREGUD! Svetten rann, och ja, det var sjukt jobbigt – men jag klarade det! Jag gjorde det. Det kandes helt fantastiskt. Tankte pa dig och allt du skrivit om vilja och nu javlar – sa jag gjorde det. Tankte hela tiden typ ”bara tre omgangar kvar” och aven fast jag drog ner mobilen pa bandet och sjalv kastades av, haha, sa gjorde jag det. Jag sitter nu pa kontoret och langtar tills nasta gang jag kor – imorgon. Blev en valdigt lang kommentar men avslutar med – ar det bara jag som blir sjukt yr och konstig nar man gar av bandet? haha… TACK IDA FOR DIN INSPIRATION!!!! / Alexandra, alexandradavidsson.blogg.se

 8. Jag trodde ärligt talat inte att passet skulle kännas tungt eftersom ja löptränat en hel del, men shit alltså vad intervallerna gjorde gott!! Körde passet på löpband med 1% lutning och jag kan bara säga att… idag känner ja verkligen att jag har en rumpa 😉 grymt!

 9. Jag trodde att det skulle vara jätte jobbigt pass men jag kände mig bara pigg och glad efteråt. Får höja tempot lite mer till nästa gång 🙂

 10. Kändes grymt! Efter ett år med i stort sätt bara styrketräning är det väl dags att börja springa lite igen… 😉 Bra med en lugnare start, hoppas på att benhinnorna hinner vänja sig! 🙂

 11. Hej Ida, grymt härlig och inspirerande blogg!! Körde mitt första pass igår. Vad tycker du är en bra hastighet då jag löper resp går. / kram Pernilla

 12. Det var jätte kul att köra första passet! Körde enligt utmaningen men sprang första 20 min i sträck, sedan intervaller. Tyvärr så överansträngde jag ena foten och kände av det redan några timmar senare, igår kunde jag inte stödja mig på den men idag är det bättre. Jag ska vila den idag också och kanske springa imorgon om foten är helt bra då. Tack för super bra blogg!

 13. Kan inte du göra ett inlägg eller maila mig: [email protected]

  Jag behöver hjälp att hitta en app för intervaller så jag kan utföra dina pass lättare.

  Någon app där jag kan ställa in att först powerwalk i femton minuter, (sen spring 1 min, powerwalk 2 min) x10 och nervarvning fem minuter. Vill ha en app som plingar till när det har gått x-antal minuter så jag slipper springa och titta på pulsklockan hela tiden.

  Om du inte vet någonting som går att koppla till min pulsklocka? Polar FT4? vore jättesnällt om du ville svara på detta 😀 när man springer på gym har man ju tiden på löpbandet, men jag springer ju ute 🙂

  http://www.nattstad.se/healthbyangelica

 14. Det har gått bra och så roligt att du tog med min bild (andra bilden)! 😀
  Följer utmaningen för vana löpare och det var verkligen tufft, är inte van vid intervaller så svetten rinner kan jag tala om haha. Hoppas du inte kör på för hårt när det kommer till vana löpare för jag är inte någon elitlöpare men klarar att springa en mil, så gärna något tufft men ändå utförbart, typ som denna veckan.
  Tack för en toppen blogg Ida!

 15. Bästa Idag, älskar att ha en utmaning som håller på längre och jag tror verkligen att jag kommer se resultat! Min fråga är nu kan du posta Veckans utmaning på söndagskvällen? Bor nämligen i Australien och vill med kunna vara med och kämpa redan på måndagsmorgonen. Här är vi tio timmar tidigare än er så när ni lägger er på söndagskvällen går jag upp och tränar på måndagsmorgonen. Tack för en grym blogg!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar