Annons
Annons


FÖRSTA DAGEN SOM PROFFS


Idag mina vänner har jag köpt mitt första ”proffskort” på Balettakademien och även tagit min allra första proffsklass. Alla 1:or, 2:or och 3:or började skolan idag och sprang omkring där,  för min del kändes det helt underbart att inte tillhöra dem! Jag är fri att träna när jag vill och hur mycket/lite jag vill och lägga upp min träning helt själv! Känns fantastikst skönt!

Annons

Haha, har min bild från mitt leg på proffskortet eftersom jag inte hade något annat foto med mig. Det är verkligen en bild jag skäms för men jag bjuder på den ändå. Varsågod… 🙂

Men nu till dagens dansklass. Har inte alls känt för att dansa det sistonde men tvingade mig till klassen idag och det är jag glad för. Det var min favorit Charlotta som hade klass och den var helt underbar! Jag tycker om stor fysisk modern dans, punk slut! Haha dyngsvett, anfådd och lycklig gick jag hem från klassen!

Nu blir det mat och sedan jobb resten av dagen. Ska hålla i uppstartningsklasserna ute på Flex dansskola. Snart är det VM för mina tjejer och formen måste slipas 😉

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar