Annons
Annons


FÖRSTA DAGEN PÅ 2013


Wihoo och Gott Nytt 2013 allihop! Känner verkligen att det här kommer bli ett kanonår!

Kvällen igår var fantasisk då vi först käkade middag på det berömda japanska stället Nobu. Wow vilken god mat och vilken service! Efter det spenderade vi några timmar på en rooftop bar på Hilton Hotel.

Annons

Vilken fantastisk utsikt! Efter alla shoppingdagar här var vi båda helt slut och slocknade runt kl 02.00 svensk tid. Skönt att vakna pigg och kry lagom till frukostbuffen. Nu bär det av mot Sverige och Stockholm igen. Ses där 🙂

1. Utsikten from The RoofTop Bar. 2. Förrätt Sashimi sallad. 3. Förrätt Hummersallad. 4. Varmrätt Seafood på rykande platta. 5. Efterrätt Yoghurtglass med bär.

8 kommentarer till “FÖRSTA DAGEN PÅ 2013”

 1. älskar din blogg och att följa dig på instagram, du är verkligen en inspiration! På min blogg skriver jag om hur jag blev frisk från anorexi och om hur man på bästa sätt tar hand om sin kropp och självkänsla, mitt mål är att  peppa tejer till just det! Det vore jättekul om du kikade in på den, kram :)! http://sheboulevard.myshowroom.se

 2. Hej inspirationskvinnan! Du har nu fått mig att provträna på sats en månad, för att se om jag lyckas göra tid! OSäkert dock, men ska försöka! Frågestunden är slut, men jag frågade frågan som var ”kan man gå ner genom att äta rätt, då jag inte har så mycket tid för träning”, och du svarade: absolut, bara man äter mindre än vad man gör av med!! och då är min fråga (kan låta hur korkad som helst, men jag har aldrig förstått helt ärligt…) om jag inte tränar alls, då gör jag ju inte av med några kalorier och då är det alltså meningen att ja inte ska äta något för att inte ligga back? (förstår att ja självklart ska äta, men ja du förstår)! är jag dock ute och springer 30 minuter och kör plankan, då blir det inte mer än 400 kalorier, ska jag bara äta 400 kalorier den dagen? annars, hur mycket ska en normal kvinna äta per dag? (jag är 177 lång (tyvärr…) och väger 72 kilo.) har hört att det är runt 1200 kalorier, men är meningen att jag ska vara ute oxh springa i 2,5h för att förbränna allt det då? /mycket fundersam, och tack för denna fina blogg som lyft min hälsa på fråga!

  1. Hej tjejen! Kul att höra att du kommit igång med träningen. Inga frågor är dumma. Varje människa har olika energiförbrukning i vila. Kroppen behöver en viss mängd energi för att kunna fungera varje dag även om du sitter helt still och sedan behöver man fylla på med mer energi ju mer aktiv man är under dagen. Det här kallas för det basala energibehovet (BMR). Jag vet inte exakt vad din kropp behöver för energi i total vila men runt ca 1000-1200kcal brukar vara ett normalt värde. Sedan behöver du ju extra energi för varje rörelse du gör. 

 3. hej jag är en tjej som är 14 år .Jag är ganska smal , det har jag alltid varit.
  Men nu senaste året har jag fått en liten mage inte värsta stora men den kan bli stor.
  Jag är mellan 168-170 lång och väger mellan 56-57 (58) Men jag tänker inte ändra om min kost så mycket förutom försöka ta bort
  godis och skräpmat och sånt. Men kan man träna regelbundet men ändå äta typ spagetti och köttfärs sås till middag , och en macka med ost och en banan till frukost?
  Eller om man ska få bort den här lilla magen måste man ändra om hela sin kost och följa den från punkt och pricka med nyttiga hemlagade bröd , sallader och nyttiga maträtter.
  Eller kan man bara äta vanlig , enkel , husmanskost.

  Kan jag få bort den här lilla magen om jag äter enkel husmanskost och tränar 4 gånger i veckan , joggning , nåt styrkepass , promenader , och extra vardags motion osv.
  Och kan jag unna mig något gott , t.ex något godis eller en kanelbulle på helgen?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar