Annons
Annons


FÖRRA VECKANS LÖPSCHEMA


stadium stretch 8stadium stretch 9stadium stretch 4

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni mår toppen. Själv är jag lite stel i baksidorna efter förra veckans löpning. Körde verkligen på bra men fick en liten dipp i helgen så tog en extra vilodag i lördags då jag mötte upp Natasha och hade en riktig lyxdag med bara massa mat. För er som följer mig på snapchat (idawarg) såg nog det 😀 haha. Först möttes vi upp på lunch och då käkade jag en stor vegansk sushi. Efter det gick vi vidare till ett fik och tog en te med skummad havremjölk och sedan blev vi hungriga igen så då gick vi till en vietnamesisk restaurang och käkade. Det var det godaste jag ätit så därför gick vi dit igår igen. haha.

Annons

Efter den lördagen var jag redo för ett löppass igår igen som blev hela 8km. Det gick superbra faktiskt! Många har frågat mig vilka tider jag springer och vad jag satsar på under midnattsloppet? Jag ska säga er att jag har inget tidsmål faktiskt utan vill bara springa hela vägen runt. Det är mitt enda mål. Förra året när jag sprang ett lopp blev jag så tävlingsinriktad att jag ökade farten för mycket så jag fick ont i både höft och knä. Den skadan höll i sig i 6 månader efter loppet och jag känner fortfarande av den så detta året måste jag ta det lugnt och bara springa i ett sakta och skönt tempo. Lite frustrerande när jag känner att jag konditionsmässigt skulle kunna öka men att kroppen går sönder då. Men men det är inte värt det!

I alla fall så kommer  här förra veckans löpschema. Hoppas ni får lite inspo 🙂 Puss, I

FÖRRA VECKANS LÖPSCHEMA

Måndag:
6 km lugn löpning

Tisdag:
Uppvärming: 15 min lugn löpning
Intervaller: 5min, 4min, 3min, 2min, 1min, 45s, 45s, 30s, 30s, 15s, 15s
(Mellan intervallerna gick jag 15-30s)
Nedvarvning: 10 min lugn löpning

Torsdag:
Intervaller: Spring 3 min + Gå 1 min X 15 (Totalt 60 min)

Fredag: 
Uppvärmning: 15 min lugn löpning
Intervaller: 20s snabbt tempo + 30s lugn jogg x 10
Nedvarvning: 12 min lugn jogg

13 kommentarer till “FÖRRA VECKANS LÖPSCHEMA”

 1. Nej fy, skador är aldrig värt! Tycker ta sig runt är ett grymt bra mål för alla lopp man ska springa. Själv ska jag springa fjällhalvmara i Sälen snart, där är mitt mål helt klart att ta mig runt och ingenting annat :O

 2. Hej Ida! Tycker du är så himla härlig och inspirerande! Både här och på din yt-kanal! Jag tänkte bara fråga hur du gör när du kör intervaller, har du någon app som säger till när du ska byta tempo eller kollar du på klockan hela tiden? Ha det bäst!! Kramar!

 3. Hej super kul och se dina intervaller?Min fråga är om man springer på löpband vad har du då för hastighet på Tisdagen och Torsdagen? Med vänlig hälsning, Malin

  1. Jag har aldrig kört dem på löpband så vet faktiskt inte. Men ex på tisdagen så ökar du farten ju kortare intervall och på torsdagens intervaller så sprang jag så snabbt jag orkade. Kramis

 4. Hej Ida! Älskar att följa dig på alla sociala medier och shit vilken inspiration man får av dig, man vill bara slänga sig ut i löpspåret. Jag har en fråga till dig: jag brukar blanda ner chlorella i min smoothie vilket funkar superbra men jag undrar om du har något annat tips på hur jag kan blanda det? Vill kunna variera mig och inte behöva dricka smoothie varje dag. Jag använder alltså pulvret. Tusen tack för allt du gör och sluta aldrig, ha det bäst 🙂

  1. jag bor på Östermalm och här är det dåligt med helt veganska cafeer men jag har tips på veganvänliga 🙂 Kolla in Ecoist, Reload Superfood, Voltaire både på Östermalm och Åhlens City 🙂 Kram

 5. Hej ida! Är en tjej på 20 år som är laktosintolerant och har en väldigt känslig mage. Har starka menssmärter under varje månad vilket gör att jag måste äta smärtstillande en gång i månaden. Har dessutom varit sjuk mycket på senaste vilket gör att jag inte kan träna som jag vill.

  Men min fråga är vad kan jag köpa för kosttillskott hos dig på welloteket? Jag äter just nu spirulina vilket jag är jätte nöjd med! Men hur många tabletter ska man ta? Äter just nu 2 st varje dag? Ska jag öka till 3 st per dag istället?

  Ska jag pröva några kosttillskott mot min laktosmage? Och finns det något som ska funka bra mot mensvärk?

  Älskar din blogg och yt kanal! Kran på dig Ida!

 6. Hej Ida, jag älskar din blogg och följer ditt träningsschema. Jag har en frågan angående en del i schemat. Delen där du springer i 3 min och power Waldemar i en minut, hur gör du för att kolla tiden? Använder du dig av en app eller bara av en tidtagarur?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar