Annons
Annons


FÖRBRÄNNANDE TRÄNINGSPASS


JUMPING JAXX

KNÄUPPDRAG

SQUATS MED HOPP

HOPPREP

MOUNTAIN CLIMBERS

Kör 50 sekunder jobba av varje övning med 10 sekunder vila mellan övningarna. 

Juming jaxx
Knäuppdrag
Squats med hopp
Hopprep
Mountain Clibers
1 min vila 
X 4

Annons

God morgon mina älskade vänner! Påskhelgen betyder för de flesta massa god mat, familj, fika och stillasittande. Det är ju hur mysigt som helst men efter en hel helg tänkte jag att fler än jag kanske har myror i benen så jag satte ihop ett förbrännande, svettigt träningspass ni kan köra hemma.

Känner man att det är för tufft så dra ner på antalet sekunder nu jobbar och öka vilan. Ni kan också dra ner på antalet varv. Är det för lätt så öka antalet varv.

Nu kör vi! Vilka är på?

 

3 kommentarer till “FÖRBRÄNNANDE TRÄNINGSPASS”

  1. Vad är grejen med att beskriva träningspasset som förbrännande? Min bild av dig är att du vill inspirera till ett hälsosammare liv, vilket bland annat inkluderar att framställa träning som något roligt och icke-påtvingat istället för ett ångestframkallande måste där målet alltid är viktnedgång eller en snyggare kropp. När du benämner träning som förbrännande (alltså fettförbrännande, visst?) tycker jag att du uppmanar till att träna för förbränningens skull, något jag anser inte är särskilt sunt att göra i och med all vikthets som redan finns idag. Förstår du hur jag menar? Har jag fått fel bild av dig eller kan du förklara hur du tänker när du skriver ”förbrännande”? Kan du kanske använda dig av andra adjektiv nästa gång?

  2. Hej Ida, 🙂
    Jag vet att du får den här frågan säkert 100 gngr om veckan och du har nog redan skrivit ett inlägg om det redan men, Jag undrar om du har bra övningar som man kan träna benen så man gör dem fastare och minskar synligheten på celluliter 🙂

    Jag har fått väldigt stora lår och bristningar och skulle gärna vilja träna ”bort” det och få smalare och fastare ben igen 🙂 älskar din blogg. Kram P Wallbergz

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar