Annons
Annons


FÖRBRÄNNANDE TRÄNINGSPASS – HEMMATRÄNING


LEG LIFTS475a5481

HOPPREP
475a5495

CRUNCH475a5520

JÄGARVILA475a5516
JUMPING JACKS475a5508

HEMMATRÄNING VECKA 2
30 leg lifts (båda benen)
5 min hopprep (funkar att låtsas ”hoppa med rep”)
50 situps
30 sekunder sittande stolen (90 grader) mot en vägg
100 jumping jacks
x 5 med så lite vila som möjligt mellan varven

Annons

.

God måndag hjärtan! Nu är det dags för vecka 2 med mina utmaningar. Även denna veckan blir det riktigt svettigt med ett pass ni kan köra hemma. Tycker man det är för tungt så minska antal reps och varv och tycker man det ä för lätt så lägg på vikt, öka antal reps och varv.

Utmanar er att köra detta pass minst 2 gånger denna veckan! Vilka är på? Nuuuu kör vi! 🙂

12 kommentarer till “FÖRBRÄNNANDE TRÄNINGSPASS – HEMMATRÄNING”

  1. Tänker du någonsin på skaderisken med att ge pass med så många repetitioner som du gör, till personer som i väldigt många fall är otränade? Här ovan blir det 25 minuter hopprep och 500 jumping jacks bara som ett exempel. Det känns inte seriöst. Visserligen skriver du att man kan göra färre, men innan personen inser det är skadan i knän, benhinnor eller fotled kanske ett faktum. Likadant förra veckan som innehöll squats i mängd liknande sk squatsutmaning, som ofta ger knäproblem och aldrig några bestående resultat. Hur tänker du egentligen kring detta?

    1. Ja herregud aldrig är det bra. Här delar jag med mig av ett träningspass och att stå och hoppa på stället i 5 min utan hopprep är inte direkt så hög skaderisk. Om man inte orkar det så hoppar man bara kortare. Det går aldrig att anpassa efter alla. Ibland har jag lättare pass här på bloggen och ibland tuffare och som jag har skrivit så anpassar man. Jag tror att de flesta är så pass vettiga att de anpassar efter sin egna förmåga. Jag kan inte ta ansvar för allas träning. Då får det i så fall bli att jag slutar lägga ut träningspass och jag tror det är många som uppskattar dem så det vore ju tråkigt.

  2. Hej Ida!
    Har du något bra tips på alternativ på hemmaövningar istället för armhävningar för någon som har problem med handlederna. På gymmet brukar jag köra ”bänkpress” med vikter.
    Men hemma är det svårt att komma på alternativ 🙁
    Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar