Annons
Annons


FÖR HÖGA KRAV!


sushi

God morgon från Åmål älsklingar! Vill bara säga tack för alla fina kommentarer på inlägget igår. Så kul att ni vill ha mer personligt. Känner att jag tappat gnistan för bloggen det senaste och lagt mer energi på youtube bara för att jag känner mig mer hemma där. Egentligen älskar jag att skriva och blogga men tror att jag satt för höga krav. Det är det här med bilder. Mina bloggkollegor har ju kvalité och redigering på bilderna så de skulle kunna vara med i ett modemagasin. Jag har inte det och jag har varken tid eller intresse för att sminka mig, staga, redigera, fota mm. varje dag vilket har gjort att jag har känt att bloggen inte håller samma kvalité som mina kollegor och där med har jag tappat sugen. Men vet ni vad, nu skiter jag i det! jag ska sluta jämföra mig med andra och ta de bilderna jag tar med min lilla vanliga kamera (som jag behärskar och som man bara trycker ner en knapp med auto), för att jag själv gillar faktiskt mer sådana bloggar då det blir mer personligt.

Annons

År 2017 kommer min blogg att få en nystart känner jag. Kommer bli mer livsstil med träning, recept, svar på era kommentarer men även skönhet, personliga inlägg mm. Det kommer bli lite av allt och jag ska inte sätta för höga krav på mig själv utan bara skriva om det som jag känner mig taggad på just den dagen. Det kommer även hända nya grejer med bloggen som jag vilken dag som helst nu får berätta om 🙂 YES nu känner jag mig pepp!

Förresten, bilden ovan är på min väldigt ”lyxiga” (<–NOT) sushi som jag åt på tåget igår. Tog även misosoppa men det luktade så sjukt äckligt så fick kvälvningar så var tvungen att slänga 😀 haha. Sushin var även så sockrig att jag mådde illa i 2 timmar efter + att jag även fortfarande var hungrig så jag fick trycka i mig 3 bananer. Inget superköp det där!

lat-studio-idawarg-viktor-friskviktor-friskte-ida-wargida-warg

Har även glömt att berätta att Viktor tog med mig till studion i fredags för att spela in en låt. OMG säger jag bara vad nervös jag var! Är inte direkt känd för att ha den bästa sångrösten i Sverige! Haha. Vi fick i alla fall ihop en låt och det var så kul! Vill ni se och höra lite kan ni se det HÄR! Lovar att posta låten när den är klar så ni får höra. Blev taggad på att lära mig sjunga nu då det var så kul! Har ni någon bra sånglärare så säg till!

HJÄLP vad jag pratar! Nu ska jag spela in en video. Ha en fin dag! Puss, I

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar