Annons
Annons


FOOD AND WORKOUT DIARY + HEALTHY RECIES


IMG_2907.JPG

God kväll mina hjärtan! Har fått väldigt många frågor om jag kan ge tips på nyttiga recept och hur min kost ser ut osv. Till alla er som är intresserad av det kan jag verkligen rekommendera att följa mig i min app i Mikz.

Annons

Där skriver jag dagligen kost- och träningsdagbok och jag har även alla mina recept samlade under R i menyn. Appen är helt gratis och ni kan ladda ner den HÄR. Puss, I

//English: Good evening my sweeties! I´ve got so many questions about helathy recipes and how my diet looks like? To all of you that are intrested in that I relly recommend to follow me in my app in Mikz. I write my diary in swedish but the recipes is both in swedish and english. Download and follow my app i Mikz for free HERE.  Love, I

6 kommentarer till “FOOD AND WORKOUT DIARY + HEALTHY RECIES”

 1. Hej Ida! Hur ska man svara när man blir bjuden på sötsaker och verkligen inte vill ha? Tycker inte det är gott utan tar hellre en frukt istället för en bulle alla dar i veckan!! Snälla hjälp, räcker det med ett enkelt nej tack eller måste man ha en lång förklaring? kram på dig fina du

  1. Jag brukar alltid säga sanningen, att jag inte vill ha. Ifrågasätter någon och jag inte vill ta en diskussion så säger jag bara att jag är allergisk mot gluten och då kan folk inte säga så mycket 🙂 Men ibland om jag är hemma hos min släk och de fortfarande ifrågasätter säger jag bara att jag inte vill ha för att kakor och socker är inte bra för min kropp och skulle jag vara sugen så kommer jag att äta 🙂 Stå på dig! Kramis

 2. Hej fina Ida. 🙂
  Tack för en superblogg, du har verkligen fått mig att hitta motivationen tillbaka till att börja träna igen och verkligen se över min kost. Detta har fått mig att må så mycket bättre i vardagen. Så helt enkelt, Tack! <3

  Sen ett halvår tillbaka ungefär har jag nu valt att bli vegetarian. Men ibland äter jag fisk och skaldjur och det skulle jag vilja sluta med helt och hållet. Anledningen till att jag äter detta ibland är på grund av att jag tycker att det är jobbigt varje gång jag blir bjuden på middag hos en person och jag måste säga till denna att jag är vegetarian och dessutom att jag är laktosintolerant. Jag har dock sagt då att jag kan äta fisk eller skaldjur, eller så har jag tackat nej helt och hållet. För det känns som att jag gör det så otroligt jobbigt för denna person som jag blir bjuden på middag hos om jag ska ha massa specialalternativ när ingen annan har denna livsstilen i min närhet (förutom min pojkvän som äter det jag äter när han är med mig 🙂 ). Dessa personer vet tyvärr inte vad man skall ersätta kött/kyckling med förutom fisk. Till ex. mina morföräldrar som alltid har ätit i någon form av kött och inte har tankar på att äta vegetariskt, det är svårt att försöka få dom att förstå att jag inte vill äta det… 🙁 Detta gör då att jag mår dåligt för att jag äter fisk/skaldjur, men sen så vill jag inte heller ta med egen mat för det känns så otacksamt. Hur tycker du att jag skall tänka och prata med dessa personer i dessa situationer för att inte få dessa skuldkänslor, för jag vill verkligen hålla mig till detta? (Jag vet inte hur jag ska formulera mig bättre, men jag hoppas att du förstår…)

  En annan sak som jag har funderat över är att jag ibland tycker att det är så svårt att hitta bra alternativ till fisk och skaldjur om jag vill ha en viss typ av rätt som nästan bara passar till fisk, har du några tips på vad jag kan ersätta till dom alternativen?

  Och återigen, tack för denna superblogg! <3
  Kramar Maria.

  1. Hej Maria och tack för din kommentar! Jag förstår dig precis då jag typ alltid skickar världens längsta lista på allergier när jag ska bort. haha. Jag brukar alltid föreslå att jag kan ta med mig egen mat då jag har min specialkost och vissa är så gulliga att fixa mat som jag kan äta och om inte så tar jag med. Man känner sig lite dum men hellre det än att få ont i magen tycker jag.Vegetarian och laktos är inga konstigheter. Själv skickar jag iväg en lista på 10 livsmedel. haha så stå på dig du. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar