Annons
Annons


FOLLOW ME @ INSTAGRAM


Vänner ni har väl inte missat att följa mig på instagram @idasfitness

(OBS! @idawarg är ett fakekonto!)

.

1. Inspo. // 2. Me. // 3. Pole Dance at Hälsomässan. // 4. Healthy Salmon salad.

1. Banan pancakes.

Annons

// 2. My new pink PUMAs <3 // 3. Wok it! // 4. Dessert.

1. #word // 2. Strong girl 🙂 // 3. Red head with red lips. // 4. Nominated to ”Årets Genombrott” by Sveriges Tidsskrifter.

1. Me and Nicky at Fitnessfestivalen. // 2. had a great Birthday. // 3. Fruit and Salmon salad. // 4. Recording Christmas @ Modette.

6 kommentarer till “FOLLOW ME @ INSTAGRAM”

 1. Hej Ida! Jag tror detta är första gången jag kommenterar här, så måste säg hur grym blogg du driver. Fantastisk!
  Jag har en liten fråga som du kanske kan hjälpa mig med. Jag har länge försökt bli av med fett på låren. Jag är väldigt liten och smal men vältränad. MEN mina lår passar verkligen inte in på min kropp anser jag. De är helt enkelt för stora. Det ”stora” partiet är på höfterna och innerlår. Jag har ätit rätt onyttig för ett tag sen och det har lagt på sig nu. Hur ska jag träna för att bli av med detta? Vet att man ej kan ”punktbränna” men vad ska man göra i en sådan här sits? Börjar känna desperation och vill inte utveckla ätstörning för att kunna nå mina mål…

 2. Hej Ida, måste säga tack för en blogg som inspirerar mig så mycket! Du är min förebild.
  En fråga som jag har är om du skulle kunna göra ett inlägg om ett pass på gymmet. Jag har precis börjat på ett gym, men har inte så stor koll på hur jag ska börja. Jag vill bygga muskler och kanske bränna lite fett. Ett inlägg med hur du lägger upp din träning och vilka övningar du kör (hur många set och repetioner också) och så vidare. Skulle också vara jättetacksam om du skrev hur du värmer upp och om du stretchar. Det behöver inte vara någon speciell muskler, utan bara ett vanligt gympass där du tillexempel tränar biceps och mage. Kanske till och med en liten video på övningarna? 🙂

  Du förstår nog inte hur mycket du inspirerar och motiverar mig, du är grym!
  Titta gärna in på http://www.petrick.spotlife.se!
  Kram

  1. Hej maja och tack snälla för din kommentar!
   Det kan jag absolut göra och det tycker jag att jag gör hela tiden 🙂 Du hittar massa videos med övningar på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness
   Sedan så brukar jag nästan alltid skriva upp mina pass på bloggen, men jag lovar att mer sådant kommer så håll utkik 🙂
   Kramis <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar