Annons
Annons


FOLLOW ME AROUND


follow-me-around

Vad äter jag för lunch? Vem äter jag lunch med? Hur ser min nya skinnjacka ut? Vad köper jag i mataffären?… Allt det kan ni se i DEN HÄR videon 🙂 Puss, I

8 kommentarer till “FOLLOW ME AROUND”

 1. Fy tusan vilken härlig brud du är Ida! 😀
  Jag vaknade helt på fel sida idag ( man ska aldrig gå och lägga sig tjurig haha) men lite hjälpte det att se på din video, du verkar så grymt skön som person! 😀

  Ha det underbart nu fina du! kram

 2. Måste kalla mig Camilla 2 så du inte tror att föregående skrivit 2 kommentarer haha 😀 Hur som,älskar dina vloggar,den här var för skön.Mera sånt! Ha en happy dag! 😀

 3. Hej Ida! Om mitt mån är att gå ner i fettprocent, hur bör jag lägga upp min diet? Jag tänker mig att jag äter bananpannkakor/havregrynsgröt till frukost, sedan ett mål med två stekta ägg + rostade morötter och mål nummer två typ kyckling, rött ris och sallad och sedan mellanmål (frukt/smoothie) vid behov och träning någon gång runt 4-tiden. Vilket mål bör jag äta som kvällsmat respektive till lunch? Hört något om att det är bäst att äta lite lättare mat senare så borde jag då äta mål nummer två till lunch? Kanske lite rörig fråga men hoppas du förstår 🙂
  Kramis

  1. Hej Elsa! Det är h
   jättesvårt för mig att svara på då jag behöver en hel översikt på exakt hur du äter och tränar. Bästa är om du tar hjälp av en PT som du kan träffa och sätta upp mål med din kost och träning. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar