Annons
Annons


FÖDELSEDAGSINTERVALLER


God Morgon mina vänner! Är lite mör i kroppen efter gårdagens födelsedagsträning som bestod av 10 min uppvärmning på crosstrainern, sedan styrketräning med mitt specialdesignade träningsprogram, 12 minuters högintensiva intervaller på löpbandet och avslutade med 40 minuters härlig stretch och bastu. Bästa sättet att fira sin födelsedag på, att unna sig några härliga och svettiga timmar på gymmet! Så avslappnande och underbart! <3

Det var väldigt länge sedan jag körde cardioträning och anledningen till det är att jag blir så galet hungrig efter träningen och måste gå upp på natten och käka. Haha. I vilket fall så körde jag mina intervaller på 17km/h igår tills jag hade blodsmak i munnen. Så galet skönt efteråt!

Efter träningen så käkade jag en STOR portion Thaimat + efterrätt bara för att vara säker på att få sova hela natten, MEN vad händer? Kl 04.22 vaknar jag av att jag är så hungrig att det gör ont! haha bara att kliva upp halvt sovandes och trycka in några riskakor med jordnötssmör och sedan somnade jag om som en stock 😀 Åh, kommer jag någonsin orka springa intervaller igen?

Annons
18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar