Annons
Annons


FLER TIPS PÅ EN VEGANSK MATDAG !


Godmorgon! För ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag delade veganska recept för en hel matdag (ni hittar det HÄR). Det verkar som ni gillar den typen av inlägg? Eftersom jag har massa recept i mina arkiv tänkte jag köra ett sånt igen ifall ni vill ha tips för kommande dagar. Då kan ni ha en så här smarrig matdag:

Annons

FRUKOST:
smoothiebowl
Kommer nog bli lite sommartema på recepten, haha. Men vad sägs om att starta dagen med den HÄR (klick!) fräscha smoothiebowlen?

LUNCH:
vegansk-lunch
En enkel och nyttig sötpotatissallad känns perfekt så här på varma sommardagar. Ni hittar receptet HÄR (klick!)

MELLIS:
bananglass
Glass såklart! Tycker ni ska prova den HÄR (klick!) bananglassen med jordnötssmör. Mums!

MIDDAG:
veganska recept
Receptet på den här supergoda pizzan med teffmjöl hittar ni HÄR (klick!). Känns alltid lite festligt med pizza även om det inte alls är svårt att göra.

KVÄLLSFIKA:

Sen tycker jag ni ska avsluta dagen med en äppelsmulpaj! Får väldiga barndomsminnen av det, med massa vaniljsås till. Den HÄR (klick!) har vaniljsås gjord på bland annat cashewnötter och den ser såå god ut.

Hoppas ni fick nya idéer på veganska recept nu. Ha en underbar dag vänner!

3 kommentarer till “FLER TIPS PÅ EN VEGANSK MATDAG !”

  1. Kul, för jag är inte alls vego eller nått. Har varit vegetarian många år tidigare men lagt av. Nu till en fråga då jag nyligen börjat följa dig på YT. Är en gammal tant med barn i både er ålder och mycket yngre. Har lite fritid över och följer er ungdomar, gaahh, känner mig som 27 så varför skriver jag gammal???. Varför blev du vegan och inte vegetarian? Jag är allmänt bara nyfiken vad som gjort att du valde det. Kanske har du nånstans nämnt det men jag är för lat för att gå tillbaka och titta runt. Skulle vara kul om du kunde lägga ut en veganvecka, (från morgon till kväll) med så lite kalorier som möjligt för familjen tänkte testa en veganvecka, en vegetarianvecka och ha lite olika teman. För att ändra kosten lite till det bättre och försöka leva lite sundare. Vore jättkul att få svar på dom här frågorna och en veckomeny…..

  2. Hej fina Ida!

    Såg på din vlogg precis. Självklart ska ni bo i hus eller radhus. Det är underbart att bara kunna släppa ut barnen och dom har alltid någon att leka med. Vi bor själva i radhus och det är verkligen en rekommendation. Bilfritt i området och flera lekparker. Bra skolor i området. Kom till Sollentuna, Viby 😊👍
    Önskar er en underbar dag!

  3. Åh vad härligt med lite ny inspiration! De senaste veckorna har jag hamnat i ett slags mönster och gjort samma mat nästan hela tiden. Så det här är verkligen uppskattat <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar